2024 ak parti
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.10
  • ALTIN
    2326.6
  • BIST
    9122.28
  • BTC
    70416.8$

YEŞİLYURT BELEDİYESİ EKİPLERİ, KENT ESTETİĞİNE DEĞER KATACAK HİZMETLERE ÖNCELİK TANIYOR


YEŞİLYURT BELEDİYESİ EKİPLERİ, KENT ESTETİĞİNE DEĞER KATACAK HİZMETLERE ÖNCELİK TANIYOR
“Kaliteli Yatırımlarla İlçemizin Çehresini Değiştiriyoruz”


Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Çağdaş, modern veyaşam standardı yüksek bir Yeşilyurt’u gelecek kuşaklara emanet etmek adınasürdürdüğümüz yatırımlarla 82 mahallemizin tamamının  yaşam düzeyini her geçen gün daha iyi birseviyeye çıkartıyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt’un cazibesini artıracak yatırımlara aralıksızdevam eden Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hızlı ve kaliteliçalışmalarla mahalleleri çağdaş bir kent görünüme kavuşturuyor.

İlçenin dört bir tarafındagerçekleşen yatırımları sık sık yerinde denetleyerek hizmetlerin aksamadan devametmesine büyük bir hassasiyet gösteren Yeşilyurt Belediye Başkanı MehmetÇınar,  Yeşilyurt’ta ki hızlıyapılaşma ve dönüşüm süreci içerisinde gündelik yaşam ile sıkı bir bağiçerisinde olan mevcut yapıya ait karakteristik anlayışı akılcı yaklaşımlar,doğru adımlar ve kararlı bir duruşla modernize ettiklerini söyledi.

Yeşilyurt’u doğru bir şehirleşme metoduyla gelecek nesillereemanet etmek için kalıcı ve nitelik seviyesi güçlü alt ve üst yapı yatırımlaraöncelik tanıdıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, altve üst yapı yatırımların haricinde yeni sosyal yaşam alanları, spor tesisleri,aydınlatmalar, çevre düzenleme, çiçek ekimleri, peyzaj yenileme gibihizmetleriyle bütün cadde, sokak ve yolların estetik yapısını daha güzel birgörüntüye kavuşturduklarını ifade etti.

Başkan Çınar, Yeşilyurt’ta yaşamanın farklı ve ayrıcalıklıolduğunu hissettiren tüm yatırımların belirli bir plan ve program dahilindehayata geçtiğini ifade ederken, ilçenin her bölgesindeki eksikleri kalıcıçözümlerle giderip 7’den 70’e tüm vatandaşların sağlıklı, huzurlu, güzel vemodern alanlarda bir hayat sürmesini sağladıklarını sözlerine ekledi.

Yeşilyurt’un Malatya’nın en büyük ilçesi olması nedeniyleomuzlarındaki yük ve sorumluluğu bilerek çalıştıklarını ifade eden YeşilyurtBelediye Başkanı Mehmet Çınar, “Doğru planlama ve şehircilik esaslarına uygunolarak yaptığımız yatırımlarla Yeşilyurt’un en ücra noktasına kadar modernyaşam olanaklarını ulaştırmaktayız. Bizim önceliğimiz vatandaşlarımızınyaşadıkları mahalle, cadde ve sokaklarda mutlu ve huzurlu olmasıdır.  Yeşilyurt Belediyesi olarak tümmahallelerimizdeki fiziki şartları düzeltip, yaşam düzeyini yükseltmek adınaçaba sarf ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün çatısı altında devam edenhizmetler kapsamında geride bıraktığımız iki yıllık dönemde; 30,5 km kadastrove imar yolu açarken, 67 bin 210 ton sıcak asfalt serimi,176 km sathikaplama,311 bin 351 ton stabilize malzeme serimi, 119 bin 613 metrekare kilittaşı döşeme, 16 bin 698 metreküp taş duvar ve bin 180 metreküp perde duvarimalatını ilçemize kazandırdık. Yeşilyurt’umuzun hem bugününe hem de geleceğineyönelik güzel eserler kazandırmak için ekibimizle birlikte var gücümüzleçalışmaya devam ediyoruz. Sokaklarımızın daha fazla güzelleşmesi,vatandaşlarımızın huzurlu, sağlıklı ve temiz alanlarda hayatını sürdürmesi içinimkanlarımızı seferber ettik.” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!