2024 ak parti
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2426.2
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64230.47$

HİZMET VE YATIRIMLARIMIZ MALATYA GENELİNDE DEVAM EDİYOR BAŞKAN GÜRKAN: “BULGURLU YOLU YENİLENİYOR”


HİZMET VE YATIRIMLARIMIZ MALATYA GENELİNDE DEVAM EDİYOR BAŞKAN GÜRKAN: “BULGURLU YOLU YENİLENİYOR”


 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkanberaberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ilebirlikte Bulgurlu yolunda da incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, “ÖzelHarekat Bölge Müdürlüğünün bu alanda yapılmış olması ile birlikte yetersizkalan yolumuzu genişleterek asfaltını yeniliyoruz” dedi.

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri CemalNogay, Genel Sekreter Yardımcıları ile Daire Başkanları da eşlik etti.

24 SAATESASINA GÖRE ÇALIŞIYORUZ

Bölgede tamamen bir yenileme çalışması başlattıklarınıbelirten Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, “Bütün ilçelerimizdeyoğun bir şekilde çalışmaktayız. Malatya genelinde 80’in üzerinde şantiyemizbulunmakta. Hafta sonları dahil olmak üzere 24 saat esasına göre yoğun birşekilde çalışmalarımız devam ediyor. Bulgurlu yolumuz dar ve talebikarşılamıyordu. Aynı zamanda Özel Harekat Bölge Müdürlüğünün bu alana yapılmayabaşlaması ile birlikte yolumuzu tamamen yeniliyoruz” dedi.

HİZMET VEYATIRIMLARIMIZ GÜN YÜZÜNE ÇIKMAYA BAŞLADI

Malatya’nın hakikaten destan şehri olduğunu belirten BaşkanGürkan ise yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyemiz şu anda hizmet destanlarıyazıyor. Büyükşehir Belediyemize ait olan şantiyelerimizi artık ziyaret etmektezorlanıyoruz. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımızın 85 şantiyesivar. Aynı oranda MASKİ Genel Müdürlüğümüzün şantiyesi bulunmakta. BüyükşehirBelediyesi olarak bu güne kadar yaklaşık 3 bin km asfalt serimigerçekleştirdik. yaşanan fiyat artışlarına rağmen hedeflerimizden asla tavizvermedik. Özel Harekat Merkezimize ulaşımı sağlayacak olan bu yolumuzungenişletilmesi ve yeniden yapılması noktasında arkadaşlarımız titiz bir şekildeçalışmalarını sürdürmekteler. Arkadaşlarımız Malatya genelinde yoğun birçalışma içerisindeler. Yapmış olduğumuz hizmet ve yatırımları sahada olanvatandaşlarımız daha net bir şekilde görmekteler. Büyüklerimizden,atalarımızdan aldığımız mirasın gereği olarak hizmet destanları yazmaklayükümlüyüz. Bu çalışmalarda her zaman yanımızda olan Sayın Bakanımıza vepersonellerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu hizmetlergerçekleştirilirken, Deprem, Pandemi ve ekonomik sıkıntıların yaşandığı birsüreç de atlattık. Bu çalışmalarda bizlere her zaman destek veren SayınCumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. AyrıcaSayın Cumhurbaşkanımızın grup toplantısında Malatya’yı örnek vermesi,hizmetlerimizden dolayı bizlere teşekkür etmesi bize ayrı bir güç ve şevkvermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konudaki güvenlerine layık olabilmekiçin gece gündüz demeden 7/24 esasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Gayretli çalışmalarından dolayı Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanımızave ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu hizmet ve yatırımlar gün yüzüne çıkmayabaşladı” şeklinde konuştu.

MALATYA’NINÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Çalışmaların yapıldığı yolun bölgeye yakışır bir şekildehazırlandığını belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Tüfenkciise, “Malatya adeta şantiyeye döndü. Sayın Başkanım biraz önce sayılarınıaçıkladı. Gittiğimiz, gezdiğimiz her ilçemizde bunu görüyoruz. Malatya’nın enücra noktasında da Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarını görüyoruz. Başkanımdestan şehir diyor, adeta destan şehre destan hizmetler yapıyorlar. Buhizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Malatya’yı bizzat takipediyor. Bu anlamda Başkanımızı hem takdir hem de cesaretlendirme noktasında daBüyükşehir Belediyemizin yanında olduğunu biliyoruz. Kuzey Çevre Yolu, KuşakYollarımız, Spor Salonları, Altyapı ve Üstyapı hizmetlerimiz, Gelincik Tepesive o alandaki yolların açılması, Orduzu Mahallemizde yapılan yatırımlar ile Arslantepe’ninUNESCO Dünya Kalıcı Listesine alınması için Başkanımızın çabalarını biliyoruz.230 milyonluk bir altyapı desteğinin alınması geleceğe umutla bakmamıza vesileoluyor. Ayrıca Üniversitemizin içerisinde 5 km bir yolun tamamlanmasıBaşkanımızın gençliğe vermiş olduğu değerin bir göstergesidir. Malatya’nınçehresi değişiyor. Bu hizmet ve yatırımlar bizleri mutlu ediyor. Hizmet veyatırların gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!