2024 ak parti
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2430.8
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66450.734$

Başkan Gürkan ve Vali Şahin’den Yeni Malatyaspor’a Hayırlı Olsun Ziyareti


Başkan Gürkan ve Vali Şahin’den Yeni Malatyaspor’a Hayırlı Olsun Ziyareti


GÜRKAN, “ HER MALATYALI TAKIMIMIZI DESTEKLEYECEK”

 

Malatya Büyükşehir Belediye BaşkanıSelahattin Gürkan ve Vali Hulusi Şahin, geçtiğimiz günlerde yapılan kongresonrasında göreve gelen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman’ı veyönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni Malatyaspor tesislerindegerçekleşen ziyarette Vali Şahin ve Başkan Gürkan, Yeni Malatyaspor BaşkanıHacı Ahmet Yaman ve yönetim kuruluyla bir araya geldi. Ziyarette futbolcularada başarılar dileyen Vali Şahin ve Başkan Gürkan, yönetim kurulunun zor birgörev üstlendiğini ve bu görevlerinde Malatya olarak bütün paydaşlarla birlikteyanlarında olduklarını ifade ettiler.

Gürkan, “ Kahramanlıklar şartların müsait olmadığı zamanda yapılır,destan yazılır”

Ziyarette açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediye BaşkanıSelahattin Gürkan, “ Sayın Valimizle birlikte yeni yönetimimizi tebriketmek ve ziyaret etmek için kulübümüzü ziyaret ediyoruz. Sayın Başkanınşahsında bütün yönetimi kutluyoruz, görevlerinde başarılar diliyoruz. Yönetiminaldığı görev ağır ve sorumluluğu yükümlülüğü çok zor bir görev. İnşallah bugörevi en güzel şekilde götürecekler. Sayın Valimizin de ifade ettiği gibi bizMalatya olarak yönetimimizin yanında olacağız. Doğru işlerin hep destekçisiolacağız. Bir yerde başarısızlık varsa orada farklı, toplumun tasvip etmediğiişler vardır. Manevi iklim anlamında baktığınızda en kötü şartlarda dahi eğerorada iyi niyet, hasbilik varsa orada başarı kaçınılmazdır. Karşınızdaki rakipne kadar güçlü olursa olsun başarı elde edilmemesi mümkün değildir. Ben yeni yönetimdekiarkadaşlarımızın niyetinin hayır olduğunu biliyorum. Arkadaşlarımız geldiler vezor şartlarda kulübü aldılar.

Yönetimimiz birinci görev olarakmevcut takımımızın moral bozukluğunun giderilmesi, takımın motivasyonununyükseltilmesi ve hazırlık olarak lige hazır bir takım olması gerekir diyedüşünüyorum. Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Hocamız çok zor şartlardatakımımızı bırakmadı. Gitmedi, futbolcuların başında durdu. Burada en büyük payhocamızındır. Çünkü bırakıp gidebilirdi. Gitmedi ve takımın başında durdu benkendilerini tebrik ediyorum. Bu, özveridir, fedakârlıktır. İnşallah bu özverive fedakârlığın neticesine mazhar olunur. Futbolcuların motivasyonunu,psikolojik hazırlamasını üst seviyeye çıkardığınız zaman ben inanıyorum ki ofutbolcu dünya çapında bir oyuncu performansı gösterir. Ben hocamızın şahsındabunun yapılacağına da inanıyorum. Yeter ki niyet halisane olsun. Her Malatyalıda takımımızı destekleyecek. Bunun içinde ilk üç dört maçın çok önemli olduğunubiliyoruz. Ne şartlarda olursa olsun başarı kaçınılmaz olmalıdır. Takımımızbaşarılı olacağına inanacak. Galibiyetler geldiği zaman takımın kendine özgüveni de gelişir. Takımımız şöyle bir hedefe içerisine girmemelidir; bu seneligde kalalım, önümüzdeki sene toparlanalım, gelecek dönemde de süper ligeçıkalım. Bu dönem takımımız süper lige çıkacak hedef konulmalı. Kahramanlıklarolmayan şartlarda yapılır, destan yazılır. Başka türlü destan yazılmaz. Bentakımımıza ve yeni yönetimimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Şahin, “ Malatya her zaman iddialı, başarıların şehridir”

Vali Hulusi Şahin ise, “ Biz, Büyükşehir Belediye Başkanımızla aynıçizgide, aynı şeyleri düşünüyoruz beraber inanıyoruz ki yeni yönetimle beraberMalatya tekrar toparlanacak. Toparlanma sürecinde önce yapılandırmasınıyapacak, sonra kulüp düze çıkacak ardından da tekrar ait olduğu yere süper ligedönecektir. Ben bunun potansiyelini ve gücünü Malatya’da görüyorum. BüyükşehirBelediye Başkanımız, Valiliğimiz, Malatya’nın tüm paydaşları takımımızlaberaberdir. Ben inanıyorum ki iyi niyetiyle çalışan herkese Allah yardım eder.Dolayısıyla göreve gelen arkadaşlarımız iyi niyetiyle çalışıyorlar. Başarılıolmamaları için hiçbir sebep yok.

Hocamıza da teşekkür ediyorum. Busüreç içerisinde takımı bir arada tuttu ayrılmadı, büyük bir vefa örneğigösterdi. Hocamızı tebrik ediyorum. Yönetimimiz de oluştu. Arkadaşlarımız artıkkulübü sahipsiz bırakmayacaklar. Futbolcularımızda bilsinler ki bizler YeniMalatyaspor sahipsiz değildir. Arkasında koskoca bir Malatya camiası vardır.Malatya’da Yeni Malatyaspor’a yeter. Malatya’nın tüm markaları iddialıdır vebaşarılıdır. Başarılı olmalıdır. Yeni Malatyaspor’da Malatya’nın çok kıymetlibir markasıdır. Bu markanın zayıflamasına biz müsaade edemeyiz. Malatya herzaman iddialı, başarıların şehridir. İnşallah bu futbolda da devam edecektir.Çok değerli bir belediye başkanımız var. Malatya’nın ağabeyi. Onun ağabeyliğiiçerisinde Malatya her konuda ilerleyecektir ben buna inanıyorum. Bizlerdeelimizden geldiği kadar tüm Malatya’nın paydaşlarını bu yolda takımımıza destekolarak yönlendireceğiz” dedi.

Vali Şahin ve Başkan Gürkan’ıntesisleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Teknik Direktör Cihat Arslan, “Sağ olsun Sayın Büyükşehir BelediyeBaşkanımız daha önceden ziyaretlerde bulundu. Bizlerden destekleriniesirgemedi. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman bizlere maddi vemanevi desteklerde bulundu. Sayın Valimizin de Malatya’ya gelişi bizlere manevibir destek oldu. Bugünde bunun gerçekleştiğini gördük” ifadelerini kullandı. 

Ziyarette Yeni Malatyaspor KulüpBaşkanı Hacı Ahmet Yaman, Başkan Gürkan ve Vali Şahin’e Yeni Malatyasporforması hediye etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!