2024 ak parti
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2428.5
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66307.51$

CEZMİ KARTAY CADDESİNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI


CEZMİ KARTAY CADDESİNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
ALTYAPI VE ÜSTYAPISIYLA CEZMİ KARTAY CADDESİ SORUNSUZ HALE GETİRİLDİ


 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkançalışmaların tamamlandığı Cezmi Kartay Caddesinde incelemelerde bulundu. BaşkanGürkan, Cezmi Kartay Caddesinin altyapısıyla üstyapısıyla sorunsuz bir halegetirildiğini belirtti.

Cezmi Kartay Caddesinde yapılan inceleme gezisine BaşkanGürkan’ın yanı sıra MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Genel SekreterYardımcısı Mehmet Sığırcı, Daire Başkanları ile ilgili şube müdürleri dekatıldı.

CEZMİKARTAY CADDESİNİN ALTAPISI YENİLENDİ

Cezmi Kartay Caddesinin altyapısının yenilendiğini belirtenMASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş yaptığı açıklamada, “Caddemizinaltyapısının eski olmasından dolayı sık sık arızalar meydana gelmekteydi. CezmiKartay Caddemizin altyapısını tamamen yeniledik, abone bağlantılarını yaparakaltyapı çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımız vatandaşlarımız tarafındanda takdirle karşılanmaktadır” dedi.

CADDEMİZSORUNSUZ VE KONFORLU HALE GELDİ

Şikâyetlerin yoğun olduğu caddelerin başında Cezmi KartayCaddesinin geldiğini belirten Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı MehmetMert ise yaptığı konuşmada, “Cezmi Kartay Caddesinde hem kaldırımkenarlarındaki dubalardan dolayı sıkıntılar yaşanmaktaydı hemde altyapıdakiarızalardan dolayı sıkıntılar yaşanmaktaydı. Bu caddemiz daha önceden kilittaşı olarak yapıldığından altyapıdaki arızalarda sürekli bu kilit taşlarınyeniden döşenmesi gerekiyordu ve buda hem trafik açısından hemde yol konforuaçısından sıkıntılar yaratıyordu. MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından altyapıçalışmalarının tamamlanmasının ardından Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesiolarak üst yapı çalışmalarına başlayarak çalışmalarımızı tamamladık.Çalışmalarımız sonucunda bu caddemiz daha konforlu ve sorunsuz bir hale geldi”şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZSONUCUNDA SU KAÇAKLARININDA ÖNÜNE GEÇİLDİ

Cezmi Kartay Caddesinin çok güzel bir hale geldiğini belirtenBaşkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Cezmi Kartay Caddemizde gelenşikayetlerin başında altyapısının çok eski olmasından dolayı sık sık arızalarınmeydana gelmesi ve altyapının eski asbest boru olması, bağlantı noktalarında sukayıplarının yaşanmasına neden oluyordu. Burada yaşanan sıkıntılar aynı zamandayolumuzun standardını bozuyordu. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli sutüketimini sağlamak amacıyla başlatmış olduğumuz çalışmalarımızı tamamladık.

Özellikle Asbest boruların değiştirilmesi noktasında MASKİGenel Müdürlüğümüze vermiş olduğumuz talimatlar neticesinde sağlıksız olan buboruların değişimi yapıldı. Su kayıp ve kaçaklarının tamamen önüne geçildi.İlimizde içme suyu ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşanmamakta bunun en büyük nedenialmış olduğumuz önlemler ve tedbirler neticesinde kayıp ve kaçakların minimumseviyelerine çekilmesi. Saniyede yüzlerce metreküp suyun heder olmasının da buşekilde önüne geçmiş olduk. Yapmış olduğumuz bu çalışmalar neticesinde bubölgedeki vatandaşlarımız hem daha kaliteli ve nitelikli su tüketimi sağlanmışoldu hemde yol akslarında herhangi bir bozulma meydana gelmemesi noktasındaaynı anda birçok işi tamamlamış olduk. Cezmi Kartay Caddesinde kiçalışmalarımız vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

CEZMİKARTAY CADDESİ ESNAFLARINDAN BAŞKAN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR

Cezmi Kartay Caddesi esnaflarından Mutalip Bayyürekçalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, “30 yıldır burada esnaflıkyapmaktayım. 30 yıldır yapılması gerekeni Sayın Selahattin Başkanımız yaptı.Biz bunları bekliyorduk. Allah Başkanımızdan razı olsun eline, canına sağlık”

Cezmi Kartay Esnafları adına Başkan Gürkan’a teşekkür edenesnaf İrfan Güllü ise, “Caddemizde bir aydır yoğun bir çalışma sergilenmekte.Sayın Başkanımız çalışmaları sürekli denetleyerek biran önce tamamlanması içinbüyük bir gayret harcadı. Caddemizin altyapısı tamamen yenilendi. Eski asbestolan sağlıksız borular sağlıklı ve kaliteli borularla değiştirildi. Asfaltıyapılarak caddemiz çok güzel bir görünüme kavuştu. Cezmi Kartay Caddesiçalışmalar sonunda prestij kazandı”

Malatya’da çok güzel çalışmaların yapıldığını belirtentaksici esnafı İbrahim Halil İşler, “Sayın Başkanıma yapmış olduğu bu güzelçalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. İşimiz gereği Malatya’nın her noktasınıgeziyoruz. Özellikle Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayıda ayrıca teşekkür ediyoruz. O alanda sıkıntılar yaşıyorduk, kazalar meydanageliyordu. Yapılan çalışmalarla Malatya daha güzel bir görünüme kavuşmakta.Sayın Başkanıma bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.”

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!