2024 ak parti
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63976.378$

BAŞKAN ÇINAR, BOSTANBAŞI MAHALLESİNDEKİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YATIRIMLARINI İNCELEDİ


BAŞKAN ÇINAR, BOSTANBAŞI MAHALLESİNDEKİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YATIRIMLARINI İNCELEDİ


“MahallelerimizinPrestijini Artıran Yatırımlara Ağırlık Veriyoruz”

Bostanbaşı mahallesinde gerçekleşen yol yenileme ve kaldırımdüzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,“Mahallelerimizin prestijini ve yaşam seviyesini artıran yatırımlara aralıksızdevam ediyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt’un 81 mahallesinin topyekün bir gelişim ve dönüşümsürecinden geçtiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, sonyıllarda konutların ve ticari işletmelerin çoğaldığı Bostanbaşı mahallesininihtiyaç duyduğu yatırımların teker teker hayata geçtiğini söyledi.

Bostanbaşı’nda alt yapısı tamamlanan Mendollar Sokakta kiyolun tam kaplamalı sıcak asfalt serimi ile yeniden trafiğe açıldığını ifadeeden Başkan Çınar, “ Yeşilyurt’umuzu güzelleştirmeye, geliştirmeye veyollarının konforunu artırmaya büyük bir kararlılık ve gayretle devamediyoruz.Bostanbaşı mahallemizde aşırı kullanım ve yağışlardan dolayı bozulanve yıpranan Mendollar sokağımızdaki yolumuzu baştan aşağıya yenileyerek araç veyaya trafiğini sağlıklı ve güvenilir hale getiriyoruz. Doğalgaz, elektrik vekanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları tamamlanan yolumuzun yanı sırakaldırımlarımızın temel alt yapı malzeme serimlerini tamamlayan ekiplerimiz,tam kaplamalı sıcak asfalt serimi, çevre düzenleme ve aydınlatma çalışmalarıylabirlikte burayı daha nezih ve modern bir görüntüye kavuşturmuş oldular.Bölgemizin gelişimi ve değişimine yakışan bir yatırımlarımıza bir yenisini dahaeklemin mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar yol yenilemehizmetlerinden sonra Bostanbaşı’nın muhtelif bölgelerindeki kaldırım yenilemeçalışmalarını incelerken, yetkililerden bölgede yürütülen çalışmalar hakkındadetaylı bilgiler aldı.

Kilitli parke taşı döşemeleriyle cadde ve sokakların genelgörüntüsünü modern bir hüviyete ulaştırdıklarını söyleyen Yeşilyurt BelediyeBaşkanı Mehmet Çınar, “ Bir yandan yeni yollar açıp mevcut yolları düzenleyenFen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz diğer taraftan kaldırım yenileme ve aydınlatmagibi hizmetlerle sokaklarımızın daha konforlu bir hale gelmesini sağlıyorlar.Yeni konutlar ve işyerleriyle birlikte Malatya’nın en prestijli bölgelerindenolan Bostanbaşı’nda planlamaya aldığımız kaldırım yenileme hizmetlerimizearalıksız devam ediyoruz. Hızla gelişen ve çok fazla tercih edilen bu güzelbölgemizin ihtiyaçlarını belirli bir program halinde gideriyoruz. Yeni yerleşimalanları ve açılan yeni işyerlerinin yanı sıra Eylül ayında başlayacak olanyeni eğitim ve öğretim döneminde buradaki okullara gidecek olan öğrencilerimiziçin sağlıklı yollar ve kaldırımlar inşa ediyoruz.Kilitli parke taşıdöşemeleri, aydınlatmalar ve konforlu yollarımızla birlikte Yeşilyurt’umuzdakiyaşam kalitesini her geçen gün artırmaktayız.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bostanbaşı’nda kiinceleme gezilerinin ardından evlerinin önünde kayısı patiği yapan evhanımlarına selam verip, ‘hâyırlı ve bereketli’ kazançlar temennisinde bulundu.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!