2024 ak parti
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64050.686$

BAŞKAN GÜDER, TAHTALI HAMAM MÜZESİNDE GENÇLERLE BULUŞTU


 BAŞKAN GÜDER, TAHTALI HAMAM MÜZESİNDE GENÇLERLE BULUŞTU

 


BattalgaziBelediye Başkanı Osman Güder, ‘Gençlerle Gönül Buluşmaları’ kapsamında MalatyaBirlik Vakfı’nın genç üyeleri ile Tarihi Tahtalı Hamam Müzesi’nde bir arayagelerek, gençlere aşure ikramında bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Gençlerle GönülBuluşmaları’ kapsamında Malatya Birlik Vakfı’nın genç üyeleri gençlerle biraraya gelerek, sorularını cevapladı ve geleceğe dair fikirlerini aldı.Türkiye’nin ve Battalgazi’nin geleceği olan gençlerle fikir alışverişindebulunan Başkan Güder, gençlerin merak ettikleri soruları da cevapladı. TarihiTahtalı Hamam Müzesi’nde samimi bir ortamda yapılan programı, BattalgaziBelediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla hazırlanan Aşure ikramıyla sonbuldu.

Battalgazi Belediyesi Başkanı Osman Güder’in ilçede gençlereayrı bir parantez açtığının altını çizen Malatya Birlik Vakfı Gençlik KollarıBaşkanı Sami Aydın, “Öncelikle bu güzel programı hazırlayan BattalgaziBelediyemize ve gençlere ayrı bir önem veren Başkanımız Osman Güder’eteşekkürlerimi sunuyorum. Tüm halkımızın muharrem ayını ve aşure gününükutluyorum. Bugün başkanımız ile sohbet ettik, gençlik olarak taleplerimiziilettik. Çok güzel bir program oldu. Biz gençlik olarak, 80 yıllarda sıkıntılıdönemi yaşayan idealist geçlerin hazırladığı bu güzel ortamın tadını çıkartanbir gençliğiz. İnşallah bizler bu gençliğimizi bir arada tutacağız” Şeklindekonuştu.

BAŞKANGÜDER: “GENÇLERİMİZ İLE AŞURE TADINDA BİR PROGRAM YAPTIK”

Battalgazi’de gençlerimizle aşure tadında bir buluşmagerçekleştirdiklerini belirten çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,“Bugün Battalgazi’mizin geleceği gençlerimiz ile aşure tadında bir programgerçekleştirdik. Onlarla sohbet ettik, fikirlerini aldık. Ben her platformda gençlerimiziçocuklarımızı ve evlatlarımız önemsediğimi ifade ediyorum. Battalgazi ilçemizgençliğin ziyadesi ile fazla olduğu bir ilçe. Bizler sürekli evlatlarımızla biraraya gelerek onların fikirlerini alıyoruz, onlara tecrübelerimizi aktarıyoruz,buluşmalarımıza da her zaman devam edeceğiz. Bizim amacımız; yerel yönetimlerolarak gençlerimiz geleceğe en güzel şekilde hazırlamaktır. Malumunuz son ikibuçuk yılda milyonluk gençlik yatırımlarımızı ilçemizle buluşturduk. Yapımıdevam eden birçok gençlik yatırımımız var. Günümüz Türkiye’sinde gençlerimizbirçok imkana sahip. Biz istiyoruz ki bu imkanlar gençlerimiz üzerinde olumluetkiler bıraksın. Cumhurbaşkanımızın taşımış olduğu bayrağı, gençlerimiz deviralsınlar ve daha güzel yerlere taşısınlar. Yerel yönetimler olarakBattalgazi’mizde gençlerimizin imkanları ve olanakları maddi ve maneviihtiyaçlarını giderme noktasında her zaman destek olduk, olmaya da devamedeceğiz. Bizler, her daim gençlerimizin emrine amadeyiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!