2024 ak parti
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.91
  • ALTIN
    2425.7
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64715.18$

BAŞKAN GÜDER: “ESNAFLARIMIZIN BİR DEDİKLERİNİ İKİ ETMEYİZ”


BAŞKAN GÜDER: “ESNAFLARIMIZIN BİR DEDİKLERİNİ İKİ ETMEYİZ”

 

 

 


Battalgazi’dedüzenli olarak esnaf ziyaretlerini sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı OsmanGüder, Akpınar Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, sorun ve talepleri yerindedinledi. Başkan Güder, her zaman esnafın yanında olduğunu ve esnafın kalkınmasıamacıyla yapılabilecek her türlü çalışmayı desteklediklerini söyledi.

Her daim esnafın yanında olması ile büyük takdir toplayanesnaf dostu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede düzenli olaraksürdürdüğü esnaf gezilerine bir yenisi daha ekledi. Başkan Güder, AK Parti MKYKÜyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve AK Parti Battalgazi İlçe BaşkanıBasri Kahveci ile birlikte Akpınar Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, istek,sorun ve talepleri yerinde dinledi. Esnafların sorunlarının çözümü noktasındabirim müdürlerine talimatlar veren Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi olarakher zaman esnafın yanında olduğunu ve esnafın kalkınması amacıyla yapılabilecekher türlü çalışmayı desteklediklerini söyledi.

BAŞKANGÜDER: “ESNAF ZİYARETLERİMİZE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Esnaf gezilerine büyük önem verdiklerinin altını çizenBattalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Düzenli olarak gerçekleştirdiğimizesnaf gezimize Akpınar Mahallesi’nde bulunan esnaflarımız ile sürdürüyoruz. Butür ziyaretler bizim için büyük bir avantaj. Bu tür ziyaretlerde ekonomimizincan damarı olan esnaflarımızın sorun ve taleplerini dinleme fırsatı buluyoruz.Battalgazi Belediyesi olarak bizler o süreçte esnaflarımızın yanında olduk.Esnaflarımızın bir dediklerini iki etmeyiz ve kalkınması için elimizden negeliyorsa bugüne kadar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Battalgazi Belediyesiolarak o süreçte 60 bin ailemizin yanında olduk ve destek verdik.Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla esnaflarımızakredi destek paketleri verildi. Bu destekler esnaflarımızın feraha çıkmasınaneden oldu. Esnaflarımızın işçi bulma noktasındaki sıkıntıları bizlereilettiler. Yani 500 insanın çalıştığı bir işletmede 150 kişi çalışıyor.İnsanlarımızın iş beğenmediklerini görüyoruz. Yerel yönetimler olarak üstümüzedüşen sıkıntıları ise hemen halletme gayreti içinde oluyoruz” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİTÜFENKCİ: “ZİYARETLERİMİZ ÇOK OLUMLU GEÇİYOR”

Esnafların sorunlarının çözümü noktasında hükümet olarakciddi adımlar attıklarını vurgulayan AK Parti MKYK Üyesi ve MalatyaMilletvekili Bülent Tüfenkci, “Esnaflarımızı ziyaret edip, taleplerinidinliyoruz. Pandemi nedeniyle esnaflarımız kapanma istemiyor. Vatandaşlarımızabu yönde aşı yaptırmaları yönünde çağrıda bulunuyorlar. Bu çağrıya kulakvermemiz gerekiyor. Tüm dünya ve Türkiye olarak gerçekten zor bir süreçtengeçiyoruz. Bu zor süreçlerin yanında malumunuz Malatya olarak 24 Ocak’ta birdeprem yaşadık. Hükümet olarak bu zorlukları atlatmak için büyük çabalar ortayakoyuyoruz. Esnaflarımızın ve vatandaşımızın talepleri, fikirleri bizim için hepbirinci öncelik olmuştur. Çünkü onlara hizmet etmek için buradayız. Halkımızahizmet ediyoruz ve halkımız için yaptığımız her güzel iş, vatandaşlarımız kadarbizi de mutlu ediyor. Bu zorlu süreçte yerel yönetimler olarak BattalgaziBelediyemiz, deprem ve pandemide yaptıkları ile vatandaşların mağduriyetlerinigiderme noktasında üstün bir çalışma ortaya koydu. Bu çalışmalarından dolayıBaşkanımız Osman Güder’e özel olarak teşekkürlerimi sunmak istiyorum.Battalgazi’miz her geçen gün daha yaşanabilir bir ilçe konumuna geliyor” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!