2024 ak parti
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2439.5
  • BIST
    9941.5
  • BTC
    64105.29$

BAŞKAN GÜRKAN, HANIMINÇİFTLİĞİ-TAŞTEPE VİYADÜĞÜ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ


BAŞKAN GÜRKAN, HANIMINÇİFTLİĞİ-TAŞTEPE VİYADÜĞÜ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ


 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuzey Kuşak Yoluprojesi kapsamında yapımı devam eden ve yılsonunda tamamlanacak olanHanımınçiftliği-Taştepe Viyadüğü çalışmalarını Karayolları 8.Bölge Müdürü ÖkkeşCeylan ile birlikte yerinde inceledi.

Sivas Yolu, Battalgazi Yolu, Çöşnük ve Yeni MalatyaStadyumuyla birlikte Elazığ Yoluna bağlanacak olan Kuzey Kuşak Yolu çalışmalarıkapsamında yapımına devam edilen, 115 mt uzunluğunda dört açıklıklı, 28 mtyükseklikte ve 30 mt genişliğindeki Hanımınçiftliği-Taştepe Viyadüğündeçalışmalar sürüyor.

Karayolları 8. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan ile birlikteçalışmaları inceleyen Başkan Gürkan, çalışmaların sürdüğü alanda açıklamalardabulundu. Başkan Gürkan yaptığıaçıklamada, “Karayolları Bölge Müdürümüz ile birlikte yapılan çalışmalarıyerinde inceleme noktasında Hanımınçifliği-Taştepe Viyadüğü’nün bulunduğuyerdeyiz. Viyadüğün çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmalarlailgili sürecin netice itibariyle ne zaman biteceği ihale sürecinde belli ancakbazı eksiklerimiz var. O eksiklerimizin tamamlanması noktasında gerekKarayolları gerek Büyükşehir Belediyesi olarak bizler eksiklerin ikame edilmesive tamamlanması noktasında gerekli çalışmalarımızı beraber yapıyoruz. KarayollarıBölge Müdürlüğümüzle birlikte güzel bir paydaş olarak ortak çalışma noktasındagerçekten güzel bir birliktelik sergiliyoruz. Gerek kuşak yollarıyla, gerek Battalgazi yolunun karayollarına ait bölümlerininyapılması noktasında güzel bir paydaş örneği sergiliyoruz. Ayrıca, şehrimizin doğugirişi diye tabir ettiğimiz Elazığ’dan gelindiğinde İnönü Üniversitesi’ninbulunduğu yerden başlayıp Malatya çıkışı dediğimiz kısma kadar olan 22 km’likkısmın da yenilenmesi ve çevre düzenlemesi ile ilgili 6 Eylül tarihinde ihalesiyapılacak.

İnşallah Malatya çağdaş, modern anlamda güzel bir şehircilikanlayışıyla çevre yolu ile tanışmış olacak. Yapılacak çalışmalar sonucunda hemtrafik seyri açısından, hem trafik güvenliği ve konforu açısından da önemli biryol çalışması olacak. Bu çalışmaların yapılmasında başta SayınCumhurbaşkanımıza, Ulaştırma Bakanımıza, Karayolları Genel Müdürümüze veKarayolları Bölge Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Memleketimize, milletimizeve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!