2024 ak parti
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2490.9
  • BIST
    9638.28
  • BTC
    64760.72$

ESKİ MİLLETVEKİLİ GARİP’TEN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET


ESKİ MİLLETVEKİLİ GARİP’TEN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

 


Battalgazi BelediyeBaşkanı Osman Güder, Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Malatya Şubesi’nindüzenleyeceği ‘28 Şubat Postmodern Darbesi’ konulu söyleşi için Malatya’yagelen 22.Dönem AK Parti Milletvekili ve Yazar-Şair-Ressam Recep Garip’i konuketti.

Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şubesi’nin ‘Demokrasi veÖzgürlükler’ Projesi kapsamında bugün düzenleyeceği “28 Şubat PostmodernDarbesi” konulu söyleşi için Malatya’ya gelen 22.Dönem AK Parti Milletvekili veYazar-Şair-Ressam Recep Garip, Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şube BaşkanıMehmet Sağdıç ve beraberindeki heyet ile birlikte Medeniyetin KalbiBattalgazi’yi güzel yarınlara hazırlayan Battalgazi Belediye Başkanı OsmanGüder’i makamında ziyaret etti. Geçmişin tecrübesini gelecek kuşaklaraaktarılmasının büyük önem taşıdığını belirten Başkan Güder, söyleşi konuğuGarip’e Battalgazi’ye gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan gençlikyatırımları hakkında kısa bilgiler verdi.

MTBB ŞUBE BAŞKANI SAĞDIÇ:“BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Battalgazi Belediyesi Başkanı Osman Güder’in Battalgazi’derol model çalışmalara imza attığını belirten Milli Türk Talebe Birliği MalatyaŞube Başkanı Mehmet Sağdıç, “İç İşleri Başkanlığı ile ortaklaşa olarakyürüttüğümüz ‘Demokrasi ve Özgürlükler’ projesi kapsamında düzenleyeceğimizsöyleşimizin konuğu olarak 22. Dönem Milletvekilimiz Recep Galip ağabeyimizikonuk ediyoruz. Ağabeyimiz ile birlikte Medeniyetin Kalbi Battalgazi’mizinbelediye başkanını ziyaret ettik. Hem ziyaret edip sohbet etmek hem de muhabbetiylebizlere ufuk olması için bu ziyareti gerçekleştirdik. Başkanımızın bizleregösterdiği ev sahipliği ve her zaman gençlere yaptığı rol model hizmetlerindendolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ESKİ MİLLETVEKİLİGARİP: “GENÇLERİMİZLE 28 ŞUBAT’I KONUŞACAĞIZ”

Malatya’da ve Battalgazi’de olmaktan büyük onur ve mutlulukduyduğunu ifade eden 22.Dönem AK Parti Milletvekili ve Yazar-Şair-Ressam RecepGarip, “Malatya’da ve Battalgazi’de olmaktan onur ve gurur duyuyorum. BugündeBattalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder beyefendiyi ziyaret ediyoruz.Pandemi nedeniyle mesafemize dikkat ediyoruz. Bu anlamda geçirdiğimiz bir yılınönümüzdeki yıllar içerisinde çok daha fazla kısalarak, üzerimizdeki musibetinkalkmasını rabbimizden niyaz ederiz. Başkanımıza minnettarlığımızı sunuyoruz vegayretinin daim olmasını temenni ediyorum. Darbeler tarihine bakıldığında, 400yıllık bir geçmiş gözlerimizin önüne seriyor. Sadece Cumhuriyet döneminde birdarbe yaşanması söz konusu değil, geçmişten beri devam eden bir süreç var.Belki 28 Şubat’ı belirgin kılan ‘Bin yıllık bir mühür bastık’ düşüncesininnasıl alabora edildiğini anlatma adına, 28 Şubat’ı yeniden okumak vegeleceğimize yeniden bir yol haritası çizmek lazım. Darbelerden, musibetlerden,olaylardan ve hadiselerden kendimize düşen payı ve gereken tedbirler konusundamütalaa yapmak en doğru olanıdır. Milli Türk Talebe Birliği, benim liseliyıllarımdan itibaren evim olmuştur. Bugünde kıymetli başkanımın daveti üzerine,gençlerimize 28 Şubat’ı konuşacağız. Güzel bir söyleşi olacak inşallah. Bizleribugün ağırlayan başkanıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜDER: “GEÇMİŞİUNUTMAMAK VE UNUTTURMAMAK GEREK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BattalgaziBelediye Başkanı Osman Güder, “Kıymetli misafirlerimizi, Malatya’nın kadimilçesi Battalgazi’mizde ağırlamaktan mutluluk duydum. Vekilimiz ve ağabeyimizinde az önce altını çizdiği bir konu vardı. Geçmişi unutmamak ve unutturmamakgerek. Yüce Rabbimiz, Kuran-ı Kerim’de ‘Geleceği, geçmişe göre inşa etmemiz’için uyarıda bulunuyor. Sizlerde bugün ki programda gençlerimize, geçmişihatırlatma noktasında vereceğiniz bilgiler çok değerli ve önemlidir. Milli TürkTalebe Birliği, bir hayat mektebidir. İnsanların eğitimlerinde ciddi katkılarıolmuştur. Dünyada Türkiye’yi gündeme taşıyan insanların, bu okullardangeçtiğini biliyoruz. Buda bizi memnun ediyor. Rabbim eksikliklerinizi vermesin.Rabbim geleceğimize ışık tutan insanlarımızın ömrünü bereketli kılsın” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!