Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    64180.196$

YEŞİLYURT’TA FERAH, YEŞİL VE GÜZEL ALANLARIN SAYISI HIZLA ARTIYOR


YEŞİLYURT’TA FERAH, YEŞİL VE GÜZEL ALANLARIN SAYISI HIZLA ARTIYOR


Yeşilyurt’taYeşillendirme Hizmetleri Hız Kazandı

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,Yeşilyurt’un bütün yaşam alanlarını ferah, modern ve güzel bir görüntüye kavuşturmakiçin yeşillendirme, çevre düzenleme ve fidan dikimi çalışmalarına ağırlıkveriyor.

Malatya’nın batıya açılan penceresi olup, son açıklanannüfus rakamlarına göre 23 kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt’un dört birtarafını daha yeşil ve güzel bir görüntüye ulaştırmak amacıyla çalışmalarınıyoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 2021yılı yatırımları içerisinde yer alan hizmetlerini teker teker gerçeğedönüştürüyor.

Yeşillendirme, çim ve fidan ekimi, bakım, onarım ve çevredüzenleme çalışmalarını haftanın yedi günü aralıksız gerçekleştiren YeşilyurtBelediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir tarafını ferahve rengarenk bir görüntüye ulaştırıyor.

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için Beylerderesi ŞehirParkı 2.Etabı Millet Bahçesi başta olmak üzere ilçenin farklı noktalarındakisosyal yaşam alanlarında belirlenen yeşil alanları; çevre düzenleme, zeminiyileştirme, ve sulama sistemlerine yönelik alt yapı çalışmalarından sonraağaçlandırma, çim ve gül ekimlerine hız veriyor. 

Tepeköy Fidanlık Alanında ki özel alanlarda yetiştirilenfarklı türlerdeki mevsimlik çiçeklerin yanı sıra Tarımsal Üretim ve AR-GESahasında hazır hale getirilen rulo çimlerin hazırlanan yeşil alanlarayerleştirilmesi neticesinde parklar ve sosyal yaşam alanları ferah birgörüntüye kavuşuyor.

Yeşilyurt’un doğal dokusunu yeni yatırımlarla daha güçlü vekalıcı hale getirme noktasında büyük bir mesafe alan Yeşilyurt Belediyesi Parkve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yeşilyurt’un bölgede cazibe merkezleri arasınagirmesine yönelik gerçekleşen yatırımlara park ve yeşil alan uygulamalarıyla destekverip, görsel zenginliği artırıyor.

Yeni sosyal yaşam alanları, yeni parklar ve mevsimlik çiçekekimleriyle Yeşilyurt’un modern kent kimliğine ulaşmasında büyük bir emek sarfedilirken, vatandaşlarda gerçekleşen uygulamalardan dolayı memnuniyetini dilegetiriyor.

Pandemi tedbirleri nedeniyle alınan tam kapanma ve kısıtlamadönemlerinde saha çalışmalarını yoğunlaştırıp park ve yeşil alanları ‘normalleşme’dönemine hazır hale getirmeye çalışan Yeşilyurt Belediyesi Park ve BahçelerMüdürlüğü ekipleri, vatandaşlara ferah, modern ve temiz alanlar kazandırmayadevam ediyor.

Pandemi tedbirlerinin kaldırılmasıyla birlikte Yeşilyurt’unfarklı bölgelerindeki yeşil alanlara vatandaşların yoğun ilgi göstermesibekleniyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!