2024 ak parti
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.08
  • ALTIN
    2282.2
  • BIST
    9021.2
  • BTC
    70668.57$

BATTALGAZİ’DE ASFALTSIZ YOL KALMIYOR


BATTALGAZİ’DE ASFALTSIZ YOL KALMIYOR
TANDOĞAN MAHALLESİNDE 3 BİN METRELİK ASFALT YATIRIMI


TandoğanMahallesi’nin yıllardır süren sıcak asfalt hayalini yaptığı çalışmalarla gerçeğedönüştüren Battalgazi Belediyesi, 11 sokakta toplam 3 bin metrelik sıcak asfaltserimi, kaldırım ve kilit taş çalışmalarının startını verdi.

 ‘Yol medeniyettir. Yolhayattır’ mottosuyla hareket eden ve hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıylaadından sıkça söz ettiren Battalgazi Belediyesi, ilçedeki ulaşım yatırımlarınıaralıksız sürdürüyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıüzerine harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tandoğan Mahallesi’ndebulunan 11 sokakta, kaldırım, kilit taş ve sıcak asfalt serimi çalışmalarınınstartını verdi. Eylül sokak, Ateşpare sokak, Bektaşi sokak, Ata sokak, Aynalısokak, Altın sokak, Nasihat sokak, Hayat sokak, Bibi sokak, Millet sokak veVuslat sokağının yıllardır süren sıcak asfalt hayalini gerçeğe dönüştürenekipler, çalışmalar sonunda toplam 3 bin metrelik sıcak asfalt serimigerçekleştirecek.İlçe yollarındakalitenin yükselmesi amacıyla yoğun mesai ortaya koyan ekiplerin bu çalışması,vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

MAHALLESAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜDER’E TEŞEKKÜR

Uzun zamandır özlemini duydukları sıcak asfalt çalışmalarıile ilgili memnuniyetini dile getiren mahalle sakinlerinden Mehmet Ercan isimlivatandaş, “30 yıldır bu mahallede oturuyorum. Emeği geçenlerden Allah razıolsun. Battalgazi Belediyemiz mahallemize güzel bir hizmetler yapıyor. Öncekiasfaltımız çok yıpranmıştı ve yeni bir asfaltın dökülmesi gerekiyordu. Yıllarsonra mahallemiz sıcak asfalt ile buluştu. Çalışmalarından memnunuz. Başkanımızave ekibine teşekkür ediyoruz” derken, mahalle sakinlerinden Ahmet Karadağisimli bir başka vatandaş ise, “Yaklaşık 40 yıldır bu mahallede ikametediyorum. Şuan Battalgazi Belediyemiz tarafından sokaklarımız asfaltlanıyor.Önceden yamalıklı ve yıpranmış asfaltlarımız vardı. Mahallemiz toz toprakiçindeydi. Osman Güder başkanımız, ilçe için elinden gelenin fazlasını yapmayaçalışıyor. Böyle bir başkanımız olduğu için gurur duyuyoruz. Allah kendisindenrazı olsun. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MUHTAR GÖKALP:“BÖYLE HİZMETLERİ TAKDİR ETMEK GEREKİR”

BattalgaziBelediye Başkanı Osman Güder’in Battalgazi’de güzel hizmetlere imza attığını veyapılan hizmetleri ise takdir etmek gerektiğinin altını çizen TandoğanMahallesi Muhtarı Yusuf Gökalp, “Battalgazi Belediyemiz çalışıyor. Dur durakbilmiyor. Başkanımız Osman Güder’e ve ekibine çalışmalarından dolayıteşekkürlerimi iletiyorum. Allah kendisinden razı olsun. Mahallemizin asfaltıneredeyse 40-50 yıllık bir asfalttı. Kullanılamaz haldeydi. Durumu BaşkanımızOsman Güder ile paylaştık ve talimatıyla 11-12 sokağımızda çalışmalarbaşlatıldı. Pandemiye ve sıkıntılara rağmen Battalgazi Belediyemiz çalışıyor.Böyle çalışmaları takdir etmek gerekir. Şahsım ve mahallem adına teşekkürediyorum. Bizler kendisinden memnunuz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!