2024 ak parti
Malatya
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    34.76
  • ALTIN
    2426.9
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    63597.62$

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN SOSYAL TESİSLERİ HİJYENİK ORTAMLARDA KALİTELİ HİZMET SUNUYOR


YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN SOSYAL TESİSLERİ HİJYENİK ORTAMLARDA KALİTELİ HİZMET SUNUYOR
YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN SOSYAL TESİSLERİ HİJYENİK ORTAMLARDA KALİTELİ HİZMET SUNUYOR


“SosyalTesislerimiz, Hizmet Sektörüne Farklı Bir Vizyon Kazandırdı”

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşilyurt İŞGEM İnşaatLmt.Şirketi tarafından Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde işletilen sosyaltesisler, 1 Haziran’da hayata geçirilen normalleşme süreciyle birliktekapılarını yeniden vatandaşlara açarken, hijyenik ortamlarda sunulan kalitelihizmetler nedeniyle yoğun ilgi görmeye başladı.

SOSYAL MESAFEKURALLARI ALTINDA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisleri alınan önlemlerin veyapılan düzenlemelerin ardından misafirlerini ağırlamaya başladı. Masalarınsosyal mesafe kurallarına uygun şekilde düzenlendiği sosyal tesis içerisindemisafirler için sosyal mesafe uyarı levhaları asıldı.

EL DEZENFEKTANLARIYERLEŞTİRİLDİ, PERSONELLERİN BELLİ ARALIKLA ATEŞLERİ ÖLÇÜLÜYOR

Tesis girişinde hijyen standı kurularak misafirlerinellerini dezenfekte etmesi sağlanıyor. Yeni kurallar gereği mesai öncesi vebelirli aralıklarla her personelin ateşi ölçülüyor. Maske takan personellerservis esnasında mesafe kurallarını koruyarak servislerini gerçekleştiriyor.

“YEŞİLYURT BELEDİYESİGÜVENCESİYLE KALİTELİ VE GÜZEL HİZMETLER SUNULUYOR”

Yeşilyurt’un farklı noktalarında açılan sosyal tesislerinYeşilyurt Belediyeci güvencesiyle kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğini ifadeeden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, koronavirüs tedbirlerine uygunolarak yapılan yenilikler ve düzenlemelerle birlikte yeniden açılan sosyaltesislere gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

“HİZMET SEKTÖRÜNEFARKLI BİR VİZYON KAZANDIRDIK”

Başkan Çınar, her biri ilçenin farklı noktalarında bulunanve birbirinden güzel mekânlarda birbirinden güzel lezzetler sunan sosyaltesislerin Malatya’da ki hizmet sektörüne yepyeni bir anlayış ve yenilikkazandırdığını ifade etti.

“NORMALLEŞMESÜRECİYLE BİRLİKTE GÖSTERİLEN YOĞUN İLGİ BİZİ MUTLU ETTİ”

Sosyal tesislerde vatandaşları kaliteli ve konforluortamlarda misafir ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Çınar, “ Koronavirüssalgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında aylardır kapalı olan sosyaltesislerimizi normalleşme süreciyle birlikte yeniden halkımızın hizmetinesunduk. Hijyen kurallarının sıkı şekilde uygulandığı sosyal tesislerimizdesosyal mesafe kurallarına uygun oluşturulan yeni oturma düzeniyle yeniden hemşerilerimiziağırlıyoruz. Sosyal tesislerimizde modern ve kaliteli hizmet anlayışından ödünverilmezken, rahat, sakin ve güzel bir ortamda keyifli vakit geçirmekisteyenlerin, ailesiyle birlikte nezih bir mekanda yemek yiyip konforluortamlarda günün yorgunluğunu atmak isteyenlerin uğrak noktası olmaya devamedecektir. Çevre kentlerden Malatya ve Yeşilyurt’u ziyaret edenlerinde yoğunilgi gösterdikleri sosyal tesislerimizde, yöresel kahvaltılıklardan zengin Türkmutfağının eşsiz lezzetlerine kadar geniş yelpazede yemek çeşitlerimizin yanısıra tatlı, çay, kahve, soğuk ve sıcak içeceklerimizde mevcuttur. Uygun fiyatakaliteli hizmetlerin sunulduğu sosyal tesislerimize normalleşme süreciylebirlikte hemşerilerimizin yoğun ilgi göstermesi bizleri sevindirmiştir.Yeşilyurt Belediyesinin güvencesiyle hizmetlerine kaldığı yerden devam eden sosyaltesislerimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!