2024 ak parti
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2433.0
  • BIST
    9964.18
  • BTC
    62281.12$

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, OKUMA SEVDALISI BATUHAN ŞAHİN İÇİN TÜM ENGELLERİ KALDIRIYOR


YEŞİLYURT BELEDİYESİ, OKUMA SEVDALISI BATUHAN ŞAHİN İÇİN TÜM ENGELLERİ KALDIRIYOR
“Batuhan Şahin İçin İmkânlarımızı Seferber Ettik”


Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bedensel engelliBatuhan Şahin evladımızın eğitim hayatının yarım kalmaması için imkânlarımızıseferber ettik. Tekerlekli sandalyeden sonra okul ile ev arasındaki bir km’likyolu açarak Batuhan’ın eğitim hayatındaki tüm engelleri kaldırıyoruz.” diyekonuştu.

Dilek mahallesi Küllümağara bölgesinde yaşayan Halil veFatma Şahin çiftinin ilk çocuğu olan bedensel engelli Batuhan Şahin’in tümsorunlarını gidermek için harekete geçen Yeşilyurt Belediyesi, anne vebabasının örnek alınacak hassasiyeti, fedakarlığı ve özverisiyle okumasevdasını kaybetmeyen Batuhan için tüm engelleri teker teker kaldırıyor.

Tüm sıkıntılarına rağmen içindeki umudu sürekli canlıtutarak eğitim hayatına anne ve babasının destekleriyle sımsıkı sarılan BatuhanŞahin’e ilk olarak tekerlekli sandalye hediye eden Yeşilyurt Belediyesi, Şahinailesinin eviyle okul arasında ki bir km’lik yolun açılması ve genişletilmesiiçin çalışmalara hız verdi.

Batuhan Şahin’in eğitim hayatını önündeki tüm engellerininkaldırılması noktasında ilgili Birim Müdürlüklerine gerekli talimatları verenYeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şahin Ailesini ziyaret ederek BatuhanŞahin ve ailenin diğer fertleriyle bir araya geldi.

Şahin ailesine yakın ilgi gösteren Yeşilyurt BelediyeBaşkanı Mehmet Çınar, engellerin tamamen kaldırıldığı bir Yeşilyurt içinilçenin dört bir tarafında çalıştıklarını söyledi.

‘Gönül Belediyeciliği’ hizmetleri kapsamında ilçedeki zordave darda olan herkesin yardımına koştuklarını ifade eden Yeşilyurt BelediyeBaşkanı Mehmet Çınar, “Batuhan evladımızın durumundan haberdar olur olmaz hemenhareket geçtik. Sosyal Yardım İşler Müdürlüğümüz aracılığıyla ilk etaptatekerlerli sandalyemizi Batuhan evladımıza hediye ettikten sonra Fen İşleriMüdürlüğü ekiplerimizde şu anda ev ile okul arasındaki bir km’lik yoluaçıyorlar, sorunları en kısa sürede gidereceğiz. Yaşanan mağduriyetingiderilmesi noktasında attığımız adımların ardından Şahin Ailemizin ve Batuhankardeşimizin mutluluğuna şahit olmak hepimizi sevindirmiştir. Bizler tümçocuklarımızın okuması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Halil ve Fatma çiftimizigösterdikleri gayret ve çabadan dolayı en kalbi duygularımla kutluyorum,Batuhan evladımızın da eğitim hayatının yarım kalmaması için gösterdiği azimtakdire şayandır, örnek alınması gerekmektedir. Batuhan’ımızın ve diğerevlatlarımızın yüzlerindeki tebessüm her şeyden kıymetli ve değerlidir. Onlaryeter ki mutlu olsunlar bizler ne gerekiyorsa yaparız. İnsanlığa hizmet içinçalışmak, büyük bir nimet ve onurlu bir görevdir. Yeşilyurt Belediyesi olarakta her daim ailemizin yanındayız.” diye konuştu.

Batuhan’ın yardımına koşan Yeşilyurt Belediyesineteşekkürlerini sunan baba Halil Şahin,” Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’ıevimizde ağırlamaktan çok mutluyuz, kendisine verdiği desteklerden dolayıteşekkür ediyorum. Allah ayağına taş değdirmesin, yolunu açık etsin,biz ondan razıolduk. Batuhan evladımıza gerek araç hediyesi gerekse de yolun açılmasıylailgili başlatılan çalışmalar bizi mutlu etmiştir. Batuhan verilen araçladışarıya çıkıyor kardeşleriyle oynuyor gerçekten çok mutluyuz. Batuhan’ımızartık okula daha rahat gidecek, dışarıya çıkabilecek, ne mutlubize.Çocuklarımız mutluysa bizde mutlu oluruz, destek veren herkeseminnettarız.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Batuhan Şahin’intüm engellerinin kaldırılması yönünde verdiği talimatla başlayan çalışmalarulusal medyanın dikkatini çekti.

TGRT Haber, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ŞahinAilesini ziyaretini canlı yayınla izleyicilerine aktarırken, Başkan Çınar ve Batuhan’ınailesi de canlı yayına katılarak duygularını dile getirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA başta olmak üzere farklı haberajansları, ulusal ve yerel medya kuruluşları da Batuhan Şahin için yapılançalışmaları haberleriyle ön plana çıkartıp, Yeşilyurt Belediyesininhizmetlerinden övgüyle bahsettiler.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!