2024 ak parti
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2417.1
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64138.69$

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK DAHA; AYAK BİLARDOSU ETKİNLİĞİ


YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK DAHA; AYAK BİLARDOSU ETKİNLİĞİ
“İlk ve Örnek Projelerle Sportif Etkinliklerin Boyutunu Genişletiyoruz”


Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Pandemi dönemindeher yaştan vatandaşımızı sportif etkinliklerle buluşturmak amacıyladüzenlediğimiz Gençlik Şenlikleri kapsamında Ayak Bilardosu etkinliği düzenleyerekMalatya’da bir ilki bir gerçekleştirdik.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafındanorganizasyonu yapılıp Malatya Park AVM Etkinlik Alanına kurulan Ayak BilardosuSahaları, sporseverlerin dikkatini çekti.

Malatya’da ilk kez düzenlenen Ayak Bilardosu etkinliğinekatılarak farklı bir deneyim yaşayan sporseverler, neşeli ve keyif dolu anlaryaşayıp, pandemi sürecinde ki stresli ortamdan az da olsa uzaklaşmayaçalıştılar.

Ayak bilardosunun yanı sıra etkinlik alanına kurulan langırtve masa tenisi gibi diğer aktivite alanlarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar,pandemi sürecinde sportif aktivitelere ağırlık veren Yeşilyurt Belediyesineteşekkürlerini sunarken, düzenlenen etkinliklerin gündelik hayatlarınarenklilik ve hareketlilik kazandırdığını söylediler.

Malatya’da ilk kez düzenlenen Ayak Bilardosu etkinliğine katılarakvatandaşlarla birlikte sportif aktivitelerde bulunan Yeşilyurt Belediye BaşkanıMehmet Çınar, ‘Spor ve Etkinlik Yılı’ olarak ilan ettikleri 2021 yılıiçerisinde farklı organizasyonları içerisine alan Gençlik Şenlikleriylevatandaşların gündelik hayatlarına farklı bir dinamizm ve hareketlikgetirdiklerini söyledi. 

Ayak Bilardosu etkinliğiyle Malatya’da bir ilkigerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye BaşkanıMehmet Çınar, “ Hayat koşullarımızın baştan aşağıya değişmesine neden olankoronavirüs salgını sürecinde vatandaşlarımızın sosyal hayattan kopmamaları ve yaşadıklarıstresi bir nebzede olsa ortadan kaldırmak amacıyla başlattığımız Gençlik Şenliklerimizkapsamında farklı, yeni ve bölgemizde ilk kez yapılan güzel bir organizasyonaev sahipliği yapıyoruz.  Gençlik ve SporHizmetleri Müdürlüğümüz tarafından organizasyonu yapılıp, Malatya Park AVMYönetiminin de destekleriyle Malatya’da ilk kez Ayak Bilardosu etkinliğidüzenleyerek, ilk ve örnek hizmetlerimize bir yenisini daha ekledik.” diyekonuştu.

Ayak bilardosu maçlarının heyecanlı geçtiğini ifade edenBaşkan Çınar, “ Bilardo masası şeklinde kurulan ve farklı bölümlerinde top atmanoktaları olan sahalarımıza sporseverlerin gösterdiği yoğun ilgi bizi mutluetti. Ülkemizde son dönemlerde yaygınlaşmaya başlayan ancak bölgemizde fazlabilinmeyen ayak bilardosunu, hemşehrilerimizle buluşturarak her alanda olduğugibi sporda da yine bir ilki gerçekleştirmiş oluyoruz. Tabii ki çok fazlabilinen bir spor dalı olmadığı için oynayanlar başta zorlanıyor ama daha sonraçok keyifli ve heyecan dolu anlara sahne oluyor. Hayatımıza farklılıkları veyenilikleri kattığımız zaman yaşadığımız ortamdan daha fazla keyf alabiliyoruz.Ayak bilardosu da bu anlamda hem zihin dünyamızın hem de vücudumuzun sağlığıaçısından önemlidir.Tüm sporlarda olduğu gibi bunda da heyecan var, çekişmevar,  adrenalin var. Ayak bilardosusahasının yanı sıra langırt ve masa tenisi alanları da kurduk, vatandaşlarımızetkinliklere katılarak zamanlarını daha mutlu ve neşeli geçiriyorlar. Futboldanbasketbola, tenisten yüzmeye, güreşten voleybola kadar tüm vatandaşlarımızahitap eden bu tür sosyal sorumluluk projeleri ve hizmetlerimizle 2021 yılınıinşallah dolu dolu geçireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı 2 Nisan’a kadar ücretsizolarak hizmet verecek olan etkinliklerimiz kapsamındaki ayak bilardosuoynamaya, langırt ve masa tenisi gibi diğer aktive alanlarında spor yapmayadavet ediyorum.” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!