Yeşilyurt Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısını Yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran Ayı Olağan Toplantısındakomisyon raporları ve teklifleri karara bağladı.
Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı SalonundaYeşilyurt Belediye Başkan Vekili Esin Tanrıverdi Başkanlığında gerçekleşentoplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış veyoklamanın ardından 17 Mayıs 2021 Tarihli Toplantının karar özeti oy birliğiylekabul edildi.
Mazeretli oldukları için toplantıya katılamayan MeclisÜyelerinin dilekçeleri okunup kabul edildikten sonra gündemdeki maddelergörüşüldü.
Özal (Cihadiye) mahallesinde bulunan Rezerv Yapı alanıiçerisinde mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine olan taşınmazların satışına yönelikKentsel Dönüşüm Müdürlüğünün teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havaleedilirken, Çilesiz Mahallesi 5405 ada 2nolu parsel üzerinde ki Sağlık Ocağı Kamu Ortaklı Payı alanının YeşilyurtBelediyesine hibe edilerek inşaat yoğunluğunun 5400 ada 7 nolu parseldekullanılması yönünde hazırlatılan imar plan tadilatı ile Yaka-SamanköyMahallesi 1/100 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar İmarKomisyonu raporu doğrultusunda red edildi.
Gündemdeki dört maddenin ertelenmesine, bir maddenin de İmarKomisyonuna havale edilmesine karar verdikten sonra toplantıyı tamamlayan YeşilyurtBelediye Meclisi, Temmuz Ayı Toplantısını 07 Temmuz 2021 Çarşamba Günü saat 14:00’daGedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.