2024 ak parti
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64104.725$

“Hep Birlikte İnandık, Hep Birlikte Başaracağız”


“Hep Birlikte İnandık, Hep Birlikte Başaracağız”
YEŞİLYURT BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENDİ



T.F.F. 3.Lig 1.Grubun son 9 haftasında 27 puan toplayarakbüyük bir başarı yakalayan Yeşilyurt Belediyespor’da tüm planlar şampiyonluküzerine kuruldu. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular, 3 Mart Çarşamba günükendi sahalarında oynayacakları Ofspor maçını da kazanarak galibiyet serisinebir halka daha eklemek istiyor.

T.F.F. 3.Lig 1.Grubun ikinci yarısında başarılı bir grafikyakalayarak oynadığı 9 maçın tamamını kazanan Yeşilyurt Belediyespor, 03 Mart Çarşambagünü saat 14:00’de Yeşiltepe Spor Kompleksinde oynayacağı Ofspor engelini de 3puanla aşarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha ortadan kaldırmayı hesaplıyor.

Ofspor karşılaşması öncesinde Yeşilyurt TV mikrofonlarınakonuşan Yeşilyurt Belediyespor Kaptanı Erhan Gözetlik, “ İkinci yarı için çokgüzel bir kamp dönemi geçirdik, aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla güzel birbirliktelik yakaladık. Birbirimize inandık, oynadığımız maçlarda zaten bunugösterdik. Hedeflerimiz var, buna ulaşmak içinde çok çalışıyoruz. Sezon sonunakadar hiç yenilmeden giderek kupayı Malatya’ya getirmek istiyoruz.9’da 9 yapanbir takıma karşı rakiplerimiz daha dirençli oynuyorlar, maçlarımız zor geçiyor.Rakiplerimiz bize karşı daha fazla kapanıyorlar, artı motivasyonla oynuyorlar.Bizlerde bunun bilinciyle hazırlanıyoruz. Fatsa’da 90+5’de, Payas’ da 90’daattığımız gol bizim hedefe olan inancımızı gösteriyor. 9’da 9 yapmak futbolda kolaybir iş değildir. Önümüzde çok zorlu bir Ofspor maçı var, bu maçı da kazanarakyolumuza devam etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyespor olarak güzel bir grafikyakaladıklarını söyleyen Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan ise,“ Güzel bir şekilde yolumuza devam ediyoruz, bunun devamını getirmek içindeplanlı, sistemli ve ciddi bir şekilde maçlarımıza odaklandık.  Zorlu bir grupta yer alıyoruz, bunu bilerekhazırlanıyoruz. İkinci yarı için fikstür dezavantajımız halen devam etmesinerağmen takım olarak 9 maçlık galibiyet serisi yakaladık. Kendi sahamızda Ofsporile ardından Diyarbakır’da bir final maçı oynayacağız. Bizim için her maçfinaldir. İnşallah istediğimiz sonuçlarla döneriz, takımıma güveniyorum. Ofspormaçını kazanarak galibiyet serimize devam etmek istiyoruz.Başarıya ulaşmak içingalibiyet noktasındaki istikrarlı süreç önemlidir. Bir maç kazan, bir maçberabere bir maç kaybetmek takımları bir yerlere götürmez. Geriye düştüğümüzbirçok maçı kazandık, vazgeçmedik, pes etmedik. Kazanma alışkanlığı takımdaciddi bir moral ve motivasyon etkisi oluşturdu. Tabii ki bunu devam ettirmek önemlidir. Sonuna kadar bu mücadeleniniçerisinde olacağımızı kazandığımız maçlarla gösterdik. Takımda çok iyibirliktelik yakaladık, futbolcularımız arasında tam bir kolej havasıoluştu.  Birbirine inanan ve güvenen birekip ruhuna ulaştık. Uzatmada gol yediğimiz halde pes etmeden mücadele ederekkazandığımız maçlar bunun açık bir göstergesidir. Takım olarak sahada birkarakter ve bir duruş sergiliyoruz. Çok zorlu maçlarımız var, bunları dakazasız atlatmak içinde canla başla çalışıyoruz. İç ve dış sahada hep finalmaçları oynayacağız.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Muzaffer Çelik’te,teknik ekip ve futbolculara sonuna kadar güvendiklerini ifade ederken,  “Sezon başında yeni bir kadro kurmamıznedeniyle ilk etapta talihsiz sonuçlar aldık. İkinci dönem için yaptığımız kampdönemi ve yeni takviyelerle birlikte arzu ettiğimiz takım yapılanmasına kavuştuk.Ekibimizde şu anda bir aile ortamı oluşturduk, teknik ekibimiz vefutbolcularımız çok iyi çalışıyorlar, arkadaşlık ortamının iyi bir düzeydeolması güzel sonuçları da peşinden getirdi. Kulüp olarak ta futbolcularımızınhakkını ve hukukunu gözetme noktasında üstümüze düşen görevleri yerinegetirmekteyiz. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ın desteklerive bizim gayretlerimizi görüp hisseden teknik ekibimiz ve futbolcularımız dasahada daha özverili ve daha gayretli mücadele ederek güzel sonuçların altınaimza atıyorlar. Takımın ödemelerini asla aksatmıyoruz, galibiyetlerden sonrahemen prim ve alacaklarını ödüyoruz. Kulüp olarak şu anda bu formayı terletenhiçbir futbolcumuza borcumuz yoktur.Herkes görevini yerine getirince başarıdakaçınılmaz oluyor. Kulübümüzde arkadaşlık, dostluk ve dayanışma hakimdir . İşiniiyi yapan, gayretli, özverili, ahlaklı ve karakterli insanlardan kurulu birekip oluşturduk.Son 9 haftada ki galibiyetlerin kökeninde ; dürüstlük, ahlak veterbiyenin yanı sıra futbolcularımızın birbirine inanması ve güvenmesiyatmaktadır.Biz birbirine inanmış ve güvenmiş futbolculardan kurulu kalitelibir ekibiz.Bir bütün halinde hareket edip aile ortamını oluşturan teknikekibimiz ve futbolcularımızın azmi ve gayretiyle birbirinden zorlu maçlarıkazandık.Yönetim olarak belirlenen hedeflere ulaşmak için gecemizi gündüzümekatıp çalışıyoruz, başarı için gerekli olan ne varsa yerine getiriyoruz.Bütünoyuncular bizim evlatlarımız, onlara inanıyoruz, güveniyoruz.Oyuncularımızdainanılmaz bir gayret var, kafaya koydular başaracaklar. Bunun temelinde sevgive saygı var, artık para ikinci plandadır. Ofspor maçında kazanarak yolumuzakararlılıkla devam etmek istiyoruz.” diye konuştu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!