2024 ak parti
Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.35
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2392.4
  • BIST
    10263.8
  • BTC
    59300.3$

BAŞKAN GÜDER: “MALATYA’MIZA VE BATTALGAZİ’MİZE HAYIRLI OLSUN”


 BAŞKAN GÜDER: “MALATYA’MIZA VE BATTALGAZİ’MİZE HAYIRLI OLSUN”
BATTALGAZİ’DE YARI OLİMPİK KAPALI YÜZME HAVUZU İÇİN İLK KAZMA VURULDU

 

Battalgazi Belediyesitarafından gençlik yatırımları kapsamında Göztepe Mahallesi’ne yapılacak olan‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ projesi için ilk kazma vuruldu. Battalgazi BelediyeBaşkanı Osman Güder, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize verdiğimiz sözütutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Malatya’mıza ve Battalgazi’mize hayırlıolsun” dedi.

Battalgazi ve Malatya’daki gençlere spor yapabilecekleriyeni alanlar kazandıran ve gençlik yatırımları kapsamında 2021 yılında yapımınabaşlanılacağı sözünü veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlereverdiği bu sözünü yerine getirerek, ‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ projesi içindüğmeye bastı. Battalgazi Belediyesi tarafından Göztepe Mahallemizde bulunan 5bin 752 metrekare alan içerisine bin metrekare oturum alanı ve bin 700metrekare kapalı alanı olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi için ilk kazmavuruldu. İçerisinde ofis, duş, giyinme odası teshin merkezi havalandırmatesisat odası, antrenör odası, mini bir kafe’nin bulunacağı tesis, 40 araçlıkaçık otopark, Çocuk oyun alanları yürüme alanları, spor aletleri ve çevredüzeni ile geleceğimizin teminatı olan gençlerimize hizmet verecek.

BAŞKAN GÜDER, TEMEL KAZIÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye BaşkanYardımcıları ile birlikte Göztepe mahallesinde startı verilen Yarı OlimpikKapalı Yüzme Havuzunun yapıldığı alanı ziyaret etti. Temel kazı çalışmalarıhakkında bilgiler alan Başkan Güder, proje inşasının kısa sürede tamamlanarak,gençlerin hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti.

BAŞKAN GÜDER: “BİRESER SİYASETİ FELSEFESİYLE ÇALIŞIYORUZ”

‘Gençliğe Yatırım, Geleceğe Yatırımdır’ düsturuyla gençlerinemrine her daim amade olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,“Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize hizmet etme ve onların yüzme havuzuihtiyaçlarını karşılama noktasında, onlara 2021 yılı için verdiğimiz YarıOlimpik Yüzme Havuzu sözümüz vardı. Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuzu sözleriyerine bir bir yerine getiriyoruz. Göztepe mahallemizde yapacağımız kapalı yarıolimpik yüzme havuzumuzun temel kazısını yaptık ve önümüzdeki günlerde temelinide atacağız. Şuan temel kazısı yapıldı ve subasman çalışmaları devam ediyor.Battalgazi’mizi insanların tercih ettiği bir ilçe haline getirmek içinBattalgazi Belediyesi olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gençliğimizbizim için çok çok önemli. Sanal bir dünyanın hakim olduğu bir süreçte,gençlerimizi dijital dünyanın dışına çıkarılması noktasında hükümet ve yerelyönetimler olarak bizlere büyük sorumluluklar düşüyor. 2021 yılı içerisindeözellikle Battalgazi bölgemize Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte bölgemizeciddi anlamda yatırımlar yapıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte 5 bin kişilikkapalı spor salonunu da inşallah Battalgazi’mize kazandıracağız. Bakanyardımcımız ile yapmış olduğumuz görüşmede, ihalesinin yapıldığını bizlere ifaettiler. İnşallah kısa sürede gençlerimizin istifadesine sunulacak. Malumunuzgençlerimize sözümüz olan 2 adet Gençlik Merkezi’mizden birini tamamlayarakhayata geçirdik ve diğerinin ise yapım aşaması halen devam ediyor. İnşallahOrduzu’da ki gençlik merkezimizi de 7-8 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacağız.Kırsal bölgelerimizde özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin istifadeedebileceği Basketbol sahaları, futbol sahaları, Halı sahalar ve voleybolsahalarına başlıyoruz. Bunun yanı sıra 2020 yılının Aralık ayında 2.katlı semtkütüphanemiz içinde kazmayı vurduk ve yapımı devam ediyor. Gençlerimize verdiğimizsözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Battalgazi’mizde SayınCumhurbaşkanımızın önderliğinde bir eser siyaseti felsefesiyle çalışıyoruz”dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!