2024 ak parti
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2324.9
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70501.83$

BATTALGAZİ’DE KÖŞE BUCAK DEZENFEKTE EDİLİYOR


 BATTALGAZİ’DE KÖŞE BUCAK DEZENFEKTE EDİLİYOR
Battalgazi’de Covid-19 salgınına karşı hijyen ve dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam eden Battalgazi Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı koronavirüs haritası üzerine çalışmalarına hız vererek, ilçedeki iş yerlerinde ve okullarda kapsamlı dezenfeksiyon çalışmaları başlattı.


Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşıcaddeler, mahalleler, sağlık ocakları, kamu kurumları, eczaneler, camiler, işyerleri, otobüs durakları ve parklar başta olmak üzere bugüne kadar ilçede 6binin üzerinde alanda dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiren BattalgaziBelediyesi, Sağlık Bakanlığının koronavirüs haritasında Malatya’nın yüksekriskli iller arasına girmesi üzerine çalışmalarına hız verdi. Kışla veKanalboyu caddesinde bulunan işyerlerinde dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirenekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Malatya Vergi Dairesi ve yüzyüze eğitimin başladığı okullar arasında bulunan Kemal Özalper İlkokulu’ndadezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi. Özelikle vatandaşların toplu olarak bulunduklarıve kullandıkları alanları dezenfekte eden ekipler, hava yoluyla veya direkttemasla etkileşim içerisine girilen alanlara da özenle eğildi. Yapılan buözverili çalışmalar vatandaşlardan büyük takdir toplarken, dezenfeksiyonçalışmalarının diğer okullarda ve kamu kuruluşlarında da devam edeceğibelirtildi.

ESNAFLARDAN BAŞKANGÜDER’E TEŞEKKÜR

Yapılan bu kapsamlı çalışmaları değerlendiren SinanKarabulut isimli bir esnaf, “Yıllardır kışla caddesinde esnaflık yapmaktayım.Battalgazi Belediyesi ekipleri, dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirdi.Başkanımıza yapılan çalışmalardan dolayı kendisine minnettarız. Bu çalışmalarara ara yapılıyor zaten. Kendisini çok seviyoruz, Allah yar ve yardımcısıolsun” derken,  Melek Kılıç isimli biresnaf ise, “1 yıldır Malatya’dayım. Diğer ilçelerden herhangi bir gözlemimolmadı ama Battalgazi Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı çok hassas vedikkatli çalışıyor. Kendim buna bizzat şahit oldum. Çalışmalardan memnunuz.Teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Pandemi sürecinde Battalgazi Belediyesi’nin büyük birgayretle çalıştığının altını çizen Saim Güner isimli bir esnaf, “Yaklaşık 8yıldır Battalgazi’de ikamet ediyorum. Şunu belirtmek isterim ki; hiçbir zamanbir belediye kapıya maske getirmedi. Maskenin bulunmadığı dönemde BattalgaziBelediyesi kapımıza kadar gelerek maske verdiler. Dükkanlarımız düzenli olarakdezenfekte ediliyor. Hizmetler yerinde. Osman Güder başkanımızın işi gücü rastgelsin” derken, Abdulkadir Boğdu isimli bir esnafta ise, “Yapılan çalışmalardandolayı Battalgazi Belediyesi ve Başkanımız Osman Güder’e teşekkür ediyorum.Süreçte de sürekli olarak ilaçlama yapılıyordu. Biz kendisinden memnunuz,razıyız. Sağ olsun var olsun” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!