2024 ak parti
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2311.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70864.44$

BATTALGAZİ’DE GENÇLERİN SPOR ALANLARI ARTIYOR


 BATTALGAZİ’DE GENÇLERİN SPOR ALANLARI ARTIYOR

 

 

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’NİN YARINLARI ÇOK DAHA GENÇ OLACAK”

Gençlik veSpor yatırımları kapsamında verdiği talimatla Battalgazi’de gençlerin sporalanları artıran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Sosyal YaşamMerkezi’nin yan kısmında yapımı devam eden 2 adet Tenis Kortu ve Basketbolsahasında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gençlik ve Spor yatırımları kapsamında 25 milyonluk devyatırımı ilçeyle buluşturarak, gençlerin spor alanları artırmaya devam edenBattalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Sosyal Yaşam Merkezi’nin yan kısmındabulunan 2 bin 500 metrekare alan içersinde yapımı devam eden 2 adet Tenis Kortuve 1 adet Basketbol sahası alanında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkındabilgiler alan ve Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de hayata geçirdiği gençlikyatırımlarıyla büyük takdir toplamayı başaran Başkan Güder, spor tesislerininyapımını kısa süre içinde tamamlayarak, gençlerin istifadesine sunmayıhedeflediklerini belirtti.

“TENİSKORTLARI VE BASKETBOL SAHAMIZI KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ”

Battalgazi’nin dört bir yanına spor tesislerikazandırdıklarının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “ŞuanBattalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde sportif amaçla kullanılmak üzereyapılan alanlarımızı ziyaret ettik. Şuan itibarıyla Sosyal Yaşam Merkezi’mizaktif olarak bin 500 üyeye hizmet veriyor. Böyle bir tesisi de Sosyal YaşamMerkezi’miz ile bütünleştirmek istedik. Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi’nin yankısmına sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere yapılan Tenis kortlarını veBasketbol sahası alanları inceledik. Malatya ve Battalgazi’mizde bu tür sporlarınyapılacağı alanlara ihtiyaç vardı. Birçok branşlarda olduğu gibi bu sahalardaimkanı olmayan gençlerimize ücretsiz kurs imkanları da sağlayacağız. İnsanlarınyorgunluklarını ve enerjilerini sporla atabilecekleri alanlarını hızlı birşekilde ilçemiz ile buluşturmaya devam ediyoruz. İlçemizde amatör sporkulüplerinin yararlanacağı 2 adet sentetik sahamızın yapımı tamamlayarak,kulüplerimizin istifadesine sunduk. Bunun yanında diğer bölgelerdeçalışmalarına başladığımız yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, voleybol vefutbol sahalarımızın yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Battalgazi’mizi bugençlik yatırımlarımızla yeniden inşa ediyoruz. Battalgazi’nin yarınları çokdaha genç olacak. Gençlerimiz spora doyacak. Yapılan bu hizmetlerinBattalgazi’mize ve gençlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum”dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!