Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63041.559$

BAŞKAN GÜDER, İNÖNÜ CADDESİ ESNAFLARINI GEZDİ


BAŞKAN GÜDER, İNÖNÜ CADDESİ ESNAFLARINI GEZDİ

 


Battalgazi’ningeleceği için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirten ve belediyeolarak yürüttükleri çalışmalar hakkında İnönü Caddesi’ndeki esnaflarıbilgilendiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizi hepbirlikte el ele gönül gönülle daha güzel yerlere taşıyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Caddesi’ndekiesnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. AK Parti MKYKÜyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkan Yardımcıları veMeclis Üyeleri ile birlikte esnafları tek tek gezerek bol kazançlar dileyenBaşkan Güder, esnafların öneri ve şikayetlerini yerinde dinledi. BattalgaziBelediyesi olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında esnafları bilgilendirenBaşkan Güder, esnafların her daim emrinde olduklarını hatırlatarak,“Battalgazi’mizi hep birlikte el ele gönül gönülle daha güzel yerleretaşıyoruz” dedi.

BAŞKANGÜDER: “HER DAİM ESNAFLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Misafirperverliklerinden dolayı esnaflara teşekkürleriniileten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Esnaflarımızla sık sık biraraya gelip onlarla birçok konuyu istişare ediyor, fikir alışverişindebulunuyoruz. Meclisimizin tatile girmesiyle birlikte Milletvekilimiz ÖznurÇalık hanımefendi ile bugün ki ziyaretimizi sürdürüyoruz. Bizler esnafziyaretlerimizi önemsiyoruz. Bu ziyaretlerimizde Battalgazi’miz için yaptığımızçalışmalar ve önümüzdeki dönemlerde hayata geçireceğimiz projelerimizi deanlatma fırsatı buluyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyoruz. Onlarınsorunlarını ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Ziyaretlerimiz çok olumlugeçiyor. Her daim esnaflarımızın yanındayız. Malumunuz deprem ile başlayanpandemi ile devam eden bir süreci hep birlikte yaşadık. Bu süreçte esnaflarımızçok etkilendi. Bizler esnaflarımızın yanında olmak adına çalışmalar yürüttük.Belediye olara 60 bin civarında vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşıladık. Eskiyenazaran daha rahatız ama pandemi tamamen gündemimizden çıkmadı. Şuan özellikleaşı süreci devam ediyor. Salgının etkisini azaltmak için herkesin aşılanmasıgerekiyor. Türk milleti bugüne kadar birçok olay ile karşılaştı ve birlikberaberliğimiz sayesinde bunların üstesinden hamd olsun geldik. Yeter ki bir veberaber olalım. Battalgazi Belediyesi olarak, ilçemizi hep birlikte el elegönül gönülle daha güzel yerlere taşıyoruz. Bizleri güler yüzüyle karşılayanesnafımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİÇALIK: “ESNAFLARIMIZIN SORUNLARINI YERİNDE ÇÖZÜYORUZ”

Esnaf ziyaretlerinin önemine dikkat çeken AK Parti MKYK Üyesive Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Malatya’da her gün ilçelerimizi ve bununyanında esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Esnaflarımız bizim için önemlidir.Onları dinlemek, isteklerine kulak vermek ve sorunlarını çözmek için buziyaretlerimizi önemsiyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını yerinde çözüyoruz. Tabiiki tüm hizmetleri esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerine göre yönveriyoruz, istişare ediyoruz, en uygun hizmet ne ise onu yerine getirmekteyiz.Bütün hizmetlerimiz esnaflarımız ve hemşehrilerimizin huzurlu ve güzel birşekilde yaşaması içindir. Malumunuz pandemi dönemi zor bir dönemdi. Bu süreçteesnaflarımız da etkilendi. Hükümet ve yerel yönetimlerde olarak esnaflarımızınihtiyaçlarını gidermek adına ciddi çalışmalar ortaya koyduk. Esnaf vesanatkarımızı her zaman Devletinin, Milletinin ve Cumhurbaşkanının yanındadır. Özellikleesnaflarımıza ve vatandaşlarımıza aşı olmaları yönünde tavsiyede bulunuyorum.Esnaflarımıza bir kez daha bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!