Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66865.092$

BAŞKAN ÇINAR, MARMARİS’TEKİ ORMAN YANGINLARI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA KATILAN PERSONELLERİ ZİYARET ETTİ


BAŞKAN ÇINAR, MARMARİS’TEKİ ORMAN YANGINLARI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA KATILAN PERSONELLERİ ZİYARET ETTİ


“RabbimBöyle Felaketlerden Bizleri Korusun”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Muğla’nın Marmarisİlçesindeki ormanlarda meydana gelen yangınların söndürme çalışmalarına katılanYeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğünde görevli personelleri ziyaretederek, gayretli çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü HizmetBinasını ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ormanyangınlarını söndürme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Malatya’ya dönüşyapan personellerle bir araya geldi.

Söndürme çalışmalarındaki gayretli ve özveriliçalışmalarından dolayı personellerini kutlayan Yeşilyurt Belediye BaşkanıMehmet Çınar, “ Geçtiğimiz haftalarda ülkemizin güney kentlerinde yaşanan vehepimizin yüreğini yakan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına YeşilyurtBelediyesi olarak üç personelimiz ve bir adet arasöz makinamızla destekverdik.Devletimizin tüm imkanlarının seferber edildiği orman bölgelerindekiçalışmalara 11 gün boyunca katılan personellerimiz görevlerini layıkıyla tamamlayaraksağlıklı bir şekilde ilimize dönüş yaptılar. Marmaris başta olmak üzere Seydikemer,Fethiye, Köyceğiz ve Manavgat’ta gerçekleşen çalışmalara katılıp, yaşananmağduriyetlerin giderilmesi başta olmak üzere su ihtiyaçlarının karşılanmasınoktasında büyük bir özveriyle çalışan personellerimizi canı gönüldenkutluyorum. Toplumsal her türlü olayda vatandaşların yanında yer almayı ilkehaline getiren Yeşilyurt Belediyesi olarak orman yangınlarının söndürülmesinoktasında da elimizden geleni yaptık. Rabbim milletimizi her türlü kazadan vebeladan korusun inşallah, böylesine felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenniediyorum.Ülke olarak gerek pandemi gerekse de depremler, yangınlar ve selbaskınlarından dolayı çok zor günlerden geçiyoruz. Çok sayıda vatandaşımız bufelaketlerde hayatını kaybetti, yaralılarımızın tedavileri sürüyor.  Millet olarak çok zor bir sınavdan geçiyoruz.Her zaman olduğu gibi yine kenetleneceğiz yine dayanışma içerisinde olacağız vebu zorlu günleri el birliğiyle atlatacağız. Birlikte olduğumuz müddetçeaşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet,kederli ailelerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Yaralı olanlara Rabbimacil şifalar nasip etsin.” diye konuştu.

Yeşilyurt Kent Konseyiyle işbirliği halinde kurdukları(YAKUT) Yeşilyurt Arama ve  KurtarmaEkiplerinin olası bir doğal afet için hazır olduğunu ifade eden YeşilyurtBelediye Başkanı Mehmet Çınar, Marmaris İlçesi ve bölgesindeki çalışmalarakatılan personellere çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!