2024 ak parti
Malatya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63707.857$

BAŞKAN ÇINAR, LGS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI


BAŞKAN ÇINAR, LGS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI


“ÖğrencilerimizeBaşarılı Bir Eğitim Hayatı Dilerim”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, (LGS) Liseye GeçişSınavına giren öğrencilere moral ve motivasyon ziyaretinde bulundu.

Necatibey Ortaokulu’nda sınava giren öğrencilerin veailelerin heyecanına ortak olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, öğrencilerile tek tek sohbet edip hangi liseyi kazanmak istediklerini sorarken, başarıdileklerini iletti.

Yeşilyurt Belediyesi olarak sınavlara ev sahipliği yapanilçedeki okullarda pandemi tedbirlerinin alınmasına destek verdiklerini ifadeeden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, öğrencilerin pandemi sürecindezor zamanlar geçirdiğini belirterek, emeklerinin karşılığını girdikleri sınavsonrası alacaklarına inandığını söyledi.

Tüm öğrencilere gönülden başarılar dileyen Başkan Çınar,"Çocuklarımızın gelecek meslek hayatlarını şekillendirecek önemli birgeçiş sınav öncesinde yalnız bırakmadık. Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir,eğitimin olmadığı bir yerde ise başarı olmaz. Sınav öncesinde öğrencilerimizinsağlığını düşünerek tüm okullarda dezenfektan ve temizlik çalışmaları yaptık.Bugün de çocuklarımıza destek olabilmek için okul öncelerinde bekleyen hemöğrencilerimizin hem de velilerin heyecanlarına ortak olduk. Sınav öncesinde suve meyve suyunun yanı sıra maske ve dezenfektan dağıttık. Öğrencilerimizintemiz, düzenli ve güzel bir ortamda sınava girmeleri için Milli EğitimBakanlığımız tarafından alınan tedbirlere bizlerde destek verdik.  Çocuklarımızın ve gençlerimizin çok daha iyiyetişmeleri için bizlere düşen ne varsa yapmaya hazırız ve yapıyoruz. YeşilyurtBelediyesi, gençliğin her zaman yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir.Öğrencilerimizin stresten ve heyecandan uzak bir şekilde, kendilerine güvenereksınavlarında başarılı olacağına inancım tamdır. Bütün öğrenci kardeşlerimizezihin açıklığı dileyerek, sınavın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”diye konuştu.

Okullardaki sınavları denetlemek için Malatya’ya gelen MilliEğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu İdari ve Mali İşler Daire BaşkanıBekir Şirin ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’da, sınava girentüm öğrencilere başarılar dilediler.

Ziyarete Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, YeşilyurtBelediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri deeşlik etti.

Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, Necatibey Ortaokulu ileAbdulhamid Han Ortaokulunda sınava giren öğrenciler ile ailelerine maske, kekve su dağıtımı yaptı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!