Malatya
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2415.6
  • BIST
    10259
  • BTC
    63931.86$

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda..


Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda..


 

·        1 adet tüfek, 4adet Kurusıkı Tabanca, 70 gr metamfetamin ve 32 adet uyuşturucu hap elegeçirilmiştir.

·        İstasyonCaddesinde taraflar araç kiralama konusundan dolayı husumetli oldukları, işyeriiçerisinde kavga ettikleri ve olayda pompalı tüfek kullandıkları iş yeriiçerisinde 1 adet kartuş tıpası mevcut ve iş yeri içerisinde iş yerinin tabankısmada saçmalardan kaynak yaklaşık 10 cm ızrar mevcut. Kavgadan dolayı H. A.isimli şahsın burun ve yüzünün belli kısmında darp yarası mevcut Asayiş ŞubeMüdürlüğü ekiplerince şahıslar 2 adet tüfekle yakalanmış, Konuyla ilgili adlitahkikata başlanmıştır.

·        MAŞTİ içerisindemeydana gelen Faili Meçhul Elektrikli Motosiklet hırsızlığı ile ilgili; yapılançalışmada güvenlik kamera görüntülerinden 3 şüpheli şahsın elektrikli bisikletisürükleyerek olay yerinden ayrıldığı tespit edilmiş. Şahıslar elektriklimotosiklet ile birlikte yakalanmış, elektrikli motosiklet müşteki şahsa teslimedilmiş olup, 3 şüpheli şahıs ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

·        Cezmi KartayCaddesinde meydana gelen Faili Meçhul işyerinden hırsızlık (5.000 TL) olayı ileilgili olarak; ekiplerimizce yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şüphelişahıs tespit edilmiş ve yakalanmış, tahkikata başlanmıştır.

·        TaştepeMahallesinde ikamette meydana gelen Faili Meçhul telefon hırsızlığı olayı ileilgili olarak yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şahıs tespit edilmiş.Şahıs çalmış olduğu Cep Telefonu ile birlikte yakalanmış. Konu ile ilgilitahkikata başlanmıştır.

·        İstasyonKavşağında Ü. D. isimli şahsın kullandığı ve plakasız olduğu görülenMotosikletin  TRAFİKTEN MEN olduğuanlaşılması  üzerine Yediemin Otoparkınaçektirilmiştir. Şahsa yetersiz ehliyet ile motosiklet kullanmak, plakalarıüzerinde bulundurmamak, muayene ve sigorta süresini geciktirmekten toplamda 4.405₺cezai işlem uygulanmış ayrıca şahsin yapılan GBT sorgusunda yoklama kaçağıolduğu anlaşılmış idari yaptırım tutanağı düzenlenmiştir.

·        İnönü Caddesindedurdurulan plakasız motosikletin yapılan kontrollerde aracın tescilsiz vesürücüsü S. G. isimli şahsın ehliyetsiz olduğu anlaşılmış trafik yönündentoplamda 6.879 TL para cezası uygulanmış, ayrıca otoparka çekilmiştir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!