Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67058.028$

BAŞKAN GÜDER, PERSONELLERLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI


 BAŞKAN GÜDER, PERSONELLERLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

 

 

BattalgaziBelediye Başkanı Osman Güder, belediyede görev yapan 3 birimin personelleriyleİspendere Şifalı İçmelerinde istişare toplantısı yaptı. Toplantıda konuşanBaşkan Güder, “Bizler büyük bir aileyiz. Battalgazi bizlere emanet, bizimde buemanete var gücümüzle sahip çıkmamız gerek. İlçemizin pozitif anlamdadönüşümünü birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, belediye başkanyardımcıları, birim müdürleri ve belediyede görev yapan 3 biriminpersonelleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Battalgazi Belediyesitarafından yapılan hizmet ve yatırımların değerlendirildiği ve İspendere Şifalıİçmelerinde gerçekleştirilen istişare toplantısında Başkan Güder, BattalgaziBelediyesi tarafından hayata geçirilen projeler, devam eden yatırımlar hakkındada personele bilgiler aktardı. Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdül Kadir Duran ve AKParti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’nin de katıldığı toplantıda konuşanBaşkan Güder, personellerin fikirlerini ve gayretlerini önemsediklerinin altınıçizerek, “Battalgazi bizlere emanet, bizimde bu emanete var gücümüzle sahipçıkmamız gerek” dedi.

İLÇE BAŞKANI KAHVECİ: “BATTALGAZİ’DE HİZMETLERLE DOLU DOLU 2 YIL”

Battalgazi Belediye Başkanı OsmanGüder’in Battalgazi’de başlattığı hizmet ve gönül belediyeciliğinin büyüktakdir topladığını aktaran AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “ÖncelikleBattalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başta olmak üzere siz değerlipersonelleri, gayretinizden ve özverinizden dolayı tebrik ediyorum. Hepimiz biraileyiz. Bende bu ailenin bir neferi olmaktan büyük kıvanç ve mutlulukduyuyorum. Başkanımız ilçede başlattığı hizmet ve gönül belediyeciliğini, büyüktakdir toplamaya devam ediyor. Tabi bu hizmetler ve yatırımlar, sizlerin büyükgayretleri ve emeği sayesinde olmaya devam ediyor. Bizler bu 2 yıllık dolu doluhizmetleri, çevremizdekilere anlatmamız gerekiyor. Başkanımıza hayırlıhizmetlerinin devamını diliyorum. Sizlerinde eline yüreğine sağlık” ifadelerinikullandı.

BAŞKANGÜDER: “İLÇEMİZİN POZİTİF ANLAMDA DÖNÜŞÜMÜNÜ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Daha güzel ve yaşanabilir bir Battalgazi için istişare toplantılarınadevam edeceklerinin altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,“Battalgazi Belediyesi olarak bizler büyük bir aileyiz. Aile fertlerinde oluşanbir sıkıntı, tüm aileyi etkiler. Peygamber efendimizin ‘Müminler bir vücudunazaları gibidir’ hadisi şerifini iyi anlamalıyız. Arkadaşlarımızlayakaladığımız sinerjiyi, diyaloğu ve muhabbeti daha da arttırmak maksadıylabugün bir araya geldik. Battalgazi’miz, Doğu Anadolu’nun tüm güzellikleriniiçinde barındıran bir yerleşim yeri. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmışilçemize hizmet sözümüz var. Göreve geldiğimizde planlama oluştururken birimmüdürlerimiz, belediye çalışanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, esnafımız,belediye meclis üyelerimiz ve Battalgazili hemşehrilerimizle fikir alışverişindebulunarak bir rota çizdik. Kısa, orta ve uzun vadede çözüme kavuşturacağımızsıkıntılarımız neler, çözüm odaklı ne yapabiliriz, avantajlarımız neler,dezavantajlarımız neler? Bu çizdiğimiz rotada bizlere pusula olan herkesesonsuz teşekkür ediyorum. Battalgazi’miz için sizlerle birlikte güzel işleryapmaya devam edeceğiz. Eleştiriler elbette olacak ama biz eleştirileri kötübir şey olarak değil de, iyileştirme faaliyeti olarak algılamalıyız. Malumunuz24 Ocak’ta bir deprem yaşadık. Bu deprem bizleri olumsuz etkiledi. Hemenakabinde pandemi ile karşı karşıya kaldık. Salgın süreci hala da devam ediyor.Battalgazi bizlere emanet, bizimde bu emanete var gücümüzle sahip çıkmamızgerek. İlçemizin pozitif anlamda dönüşümünü ve gelişimini hep birlikte gerçekleştireceğiz.Bu anlamda sizlerin çalışmalarınızı, fikirlerinizi ve gayretleriniziönemsiyorum. Şuana kadar özveriyle yaptığınız çalışmaları katlayarakyapacağınıza inancım sonsuz. Daha güzel ve yaşanabilir bir Battalgazi için biraraya gelmeye ve değerlendirmeler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

KAYMAKAMDURAN: “BATTALGAZİ’YE GÜZEL HİZMETLER YAPILIYOR”

Güzel bir istişare toplantısınaşahitlik ettiğini aktaran Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran, “Bugünbaşkanımızın davetine icabet ederek, sizlerle bir araya geldik. Sizlerle birarada olmaktan mutluluk buldum. Şuan sağlık turizminin başkenti İspendereŞifalı içmelerindeyiz ve böyle güzel bir mekan ilçemize kazandırılmış. Bununlabirlikte başkanımız birçok hizmet ve yatırımı ilçemize kazandırmaya devamediyor. İnsanın çalışma arkadaşlarıyla böyle hasbihal etmesi, kurumsal olarakbirlik beraberliği arttırır. Bu istişare toplantısı düzenleyen BattalgaziBelediye Başkanımıza ve yardımcılarına teşekkür ediyorum. Sizlere kolaylıklardiliyorum” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!