Malatya
07 Ağustos, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    40.68
  • EURO
    47.67
  • ALTIN
    4415.6
  • BIST
    10.901
  • BTC
    114509.77$

Yeşilyurt Belediyespor'da 1920 Maraş maçı hazırlıkları sürüyor


Yeşilyurt Belediyespor'da 1920 Maraş maçı hazırlıkları sürüyor
İkinci yarıya Malatya'da hazırlanan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Yeşilyurt Belediyespor, Pazar günü ikinci yarının ilk maçında 1920 Maraşspor ile deplasmanda...
İkinci yarıya Malatya'da hazırlanan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Yeşilyurt Belediyespor, Pazar günü ikinci yarının ilk maçında 1920 Maraşspor ile deplasmanda karşılaşacak.
Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde Yeşiltepe 1 numaralı sahada günde çift antrenman temposuyla hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlılar, gözünü ikinci yarıya dikti.
Ligin ilk yarısını istediği yerde bitiremeyen Malatya ekibi, ikinci yarı öncesi kadrosuna takviye yapmazken, golcü oyuncusu Najavof'u da Ağrıspor'a sattı.
Ekonomik ve sportif açıdan küçülmeye gitme kararı alan Yeşilyurt Belediyespor, ligin kalan bölümünde küme düşmeme hedefiyle mücadele edecek.
Kadrosunda bir çok profesyonel lig deneyimi yaşamış oyuncu bulunduran mavi beyazlıların, makul teklifler karşısında bu oyuncularını da satabileceği ifade ediliyor.
Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında 14 Ocak Pazar günü deplasmanda 1920 Maraşspor ile karşı karşıya gelecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!