“Spor Tesislerimiz, İlçemizin Gelişmişlik Düzeyini Ön Plana Çıkartacak”

“Spor Tesislerimiz, İlçemizin Gelişmişlik Düzeyini Ön Plana Çıkartacak”
BAŞKANÇINAR’IN ‘SPOR TESİSİ’ VAADİ TEKER TEKER GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR
“SporTesislerimiz, İlçemizin Gelişmişlik Düzeyini Ön Plana Çıkartacak”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönemvaatleri arasında yer alan ‘Spor Tesisleri’ projesi kapsamında; Koyunoğlu,Zaviye, Şeyhbayram ve Çukurdere mahalle sakinlerinin ortaklaşa kullanacaklarımodern ve kaliteli alanlara sahip spor sahalarının kurulması için yapım işlerihız kazandı.
Futbol, Basketbol ve Voleybol Sahalarının yanı sıra sosyaldonatıları, çevre düzenlemesi ve yeşil alanlarıyla farklı bir mimari tasarımasahip Spor Tesisleriyle, Yeşilyurt’un en kalabalık mahallelerine yeni yaşamalanları kuruluyor.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt BelediyeBaşkan Yardımcısı Şahin Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan veMahalle Muhtarlarıyla birlikte ‘Spor Tesisi’ projesinin uygulandığı bölgelerdedetaylı incelemelerde bulundu.
Yeşilyurt Belediyesine yeni yatırımlardan dolayıteşekkürlerini sunan Şeyhbayram Mahalle Muhtarı Mustafa Canberk, “Depremler,pandemi ve yaşadığımız zorlu sürece rağmen yatırımlarına hız kesmeden devameden Yeşilyurt Belediyemize, hem spor tesisleri hem de diğer hizmetlerindendolayı tüm mahalle sakinleri adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Malatya’da spor tesislerinin çoğalmasının sevinciniyaşadıklarını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan,“Mahallelerimizin istifade edeceği spor tesislerimizden bazılarının alt yapıçalışmaları tamamlandı. Gençlerimizin, çocuklarımızın ve yetişkinlerimizingüzel şartlarda spor yapması adına çok güzel tesisler hizmete girecek.Gençlikve Spor Bakanlığımız ile Yeşilyurt Belediyemizin destekleriyle geleceğimizeyönelik çok değerli eserleri kazandırmak adına hep birlikte çalışıyoruz.” diyekonuştu.
‘Spor Tesisleri’ projesiyle 7’den 70’e tüm vatandaşlarınnezih, modern ve konforlu alanlarda spor yapmalarını sağlayacaklarını söyleyen YeşilyurtBelediye Başkanı Mehmet Çınar, “Koyunoğlu ve Çukurdere mahallelerimizin kesişmenoktasında ki Gül Parkımız içerisinde bulunan basketbol ve voleybol sahalarındaincelemelerde bulunduk, ardından Şeyhbayram mahallemizin orta noktasında kisosyal tesislerimizin yan tarafındaki sentetik yüzeli çim sahamızıinceledik.7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın daha nezih ve konforlu alanlardaspor yapmasına imkan tanımak adına şu anda ilçemizin 30 ayrı noktasında sporyatırımlarında bulunuyoruz.Alt yapı ve tesisleşmeye çok büyük önem veriyoruz.Futboldan basketbola, voleyboldan bocce’ye, yüzmeden güreşe kadar birçok farklıbranşın yapılabileceği çok güzel eserleri inşallah 2021 yılı içerisinde etaplarhalinde Yeşilyurt’umuza kazandıracağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımızındestekleriyle Yeşilyurt’u spor kenti yapmak adına çalışmalarımıza yoğunlukverdik.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle işbirliği halinde birbirinden değerli spor yatırımlarınıbölgemizde hizmete sunacağız.Gençlerimizin ve çocuklarımızın nezih ve kalitelialanlarda spor yapmalarının önünü açacağız.Sağlıklı bir hayat için spor olmazsaolmazdır.Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınıyla birlikte diri ve güçlübir bünyeye sahip olmanın önemi bir kere daha ön plana çıktı. Salgından uzakdurmak için güçlü bir bünyeye sahip olmak gerekiyor. Yeşil alanlarımız, oturmagruplarımız ve çevre düzenlemeleriyle bölgemize yeni yaşam alanları kuracağız.Daha enerjik, daha sağlıklı ve yaşam standardı yüksek bir Yeşilyurt için bu vebenzeri yatırımlarımızın çok büyük önemi vardır. Tüm hemşerilerimizin rahat birşekilde ulaşıp, güvenli ve temiz alanlarda sporunu yapması için devam eden yatırımlarımızısürekli takip ediyoruz. Sportif hamlelerimiz ve yatırımlarımızla, ilçemizinsportif anlamdaki güçlü potansiyelini ön plana çıkartmaya çalışacağız.Gençlerimizin farklı yeteneklerini de bu vesileyle ön plana çıkarmış olacağız. Bölgemizdekilisanslı sporcu sayısını artırıp, Yeşilyurt’umuzun adını tüm dünyaya duyurmakistiyoruz.Spora ve sporcuya verdiğimiz önemi kalıcı ve güçlü yatırımlarlagözler önüne sermiş olacağız.Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Gençlik ve Spor İlMüdürlüğümüze ve mahalle muhtarlarımıza, projelerimizin gerçeğe dönüşmesiaşamasında verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklindekonuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.