Malatya
09 Ağustos, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    40.70
  • EURO
    47.43
  • ALTIN
    4444.4
  • BIST
    10.973
  • BTC
    117597.65$

Kendisinden ayrılmak isteyen eşinin evine kurşun yağdırdı


 Kendisinden ayrılmak isteyen eşinin evine kurşun yağdırdı
Kendisinden ayrılmak isteyen eşinin evine kurşun yağdırdı

 Malatya'da bir kişi kendisinden ayrılmak isteyen eşinin evine kurşun yağdırdı. 
Olay Battalgazi ilçesi Hasan Varol Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, E.K. akşam saatlerinde bir süredir ayrı yaşadığı ve kendisinden ayrılmak isteyen eşi Ç.K.'nın Güzelyayla Sokak’ta ikamet ettiği eve özel bir araçla gelerek beraberinde getirdiği pompalı tüfekle evi kurşun yağmuruna tuttu. Kimsenin şans eseri yaralanmadığı olay sonrası E.K. olay yerinden geldiği araçla kaçarak kayıplara karıştı. Evin balkonuna ve camlarına çok sayıda saçmanın isabet ettiği olay esnasında evde bulunan Ç.K. büyük korku yaşarken yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri sokak ve cadde üzerinde titiz bir çalışma yaparak boş kovan ile delil arama çalışması yaptı. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede biri patlamamış 4 adet tüfek mermisi buldu.
Ç.K.'nın karakola giderek eşi E.K.'dan şikayetçi olduğu olayla ilgili polis ekiplerinin çok yönlü soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!