Malatya
02 Ağustos, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    40.70
  • EURO
    47.22
  • ALTIN
    4395.4
  • BIST
    10.747
  • BTC
    113650.29$

BATTALGAZİ’DE 2021 YILINDA 1058 ÇİFT EVLİLİĞE “EVET” DEDİ


BATTALGAZİ’DE 2021 YILINDA 1058 ÇİFT EVLİLİĞE “EVET” DEDİ


BattalgaziBelediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2021yılı içerisinde toplam bin 58 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Bitmesine sayılı günler kalan 2021 yılı içerisinde "Hastalıktave Sağlıkta" diyen bin 58 çift Battalgazi Belediyesi'ne başvurarak dünyaevine girdi. Mutlu bir yuva kurmak ve hayatlarını birleştirmek için BattalgaziBelediyesi Nikâh Memurluğu’na müracaat eden bin 58 çift, Belediyedeki nikahsalonu ve Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı başta olmak üzere çeşitlisalon ve mekânlarda gerçekleştirilen nikâh işlemleri ile mutluluğa evetdediler. Battalgazi’deki nikah sayısında 2020 yılına oranla küçük bir artışyaşanırken, evlilik akitlerinin birçoğunu Battalgazi Belediye Başkanı OsmanGüder bizzat kıydı. Çiftlerin nikahlarını kıyan Başkan Güder, yeni evliçiftlere mutluluk dileyip kahve takımı hediye etti.

75 YAŞINDADÜNYA EVİNE GİRDİ

Battalgazi’de kıyılan nikah ile bin 58 çift yeni bir hayatayelken açarken, en dikkat çeken nikah töreni ise 75 yaşındaki damat ile 51yaşındaki gelinin nikahı oldu. 75 yaşındaki damat ile 51 yaşındaki gelinBattalgazi Belediyesi Nikah Salonunda “Evet” diyerek dünya evine girdi.

BAŞKANGÜDER: “ÇİFTLERİMİZE ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUZ”

En kutsal birliktelik olan evlilik müessesesini kuran bütünçiftlere mutluluklar dileyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,“Battalgazi Belediyesi Nikah Memurluğu olarak her yıl yüzlerce çiftinmutluluğuna ev sahipliği yapıyoruz. Bir 'evet' ile mutluluklarına ortak,evliliklerine ise vesile oluyoruz. Birçok çiftimiz 'evet' diyerek ömür boyubirlikteliğin en önemli şartını yerine getirmektedir. Bizler de zaman zamançiftlerimizin nikah akdini gerçekleştiriyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak2021 yılında 1058 çiftçimizin nikâhlarını kıymışız. Evlenerek yuva kuran ve bukutsal birlikteliğe imza atan bütün çiftlerimize bir ömür boyu mutluklardiliyorum. Unutmasınlar ki Battalgazi Belediyesi olarak sadece iyi günde değilher zaman yanlarındayız” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!