Tüfenkci: “Salgının ardından Türkiye yeniden hızlı bir büyüme gerçekleştirecek”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Koronavirüs pandemisinin tamamen kontrol altına alınmasının ardından Türkiye’nin yeniden hızlı bir büyüme gerçekleştireceğini söyleyerek “İnsanlarımız bu sıkıntılı süreci atlatarak refaha ve sağlıklı günlere kavuşacak” dedi.
AK Parti MKYK Üyesi veMalatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Hekimhan ilçesini ziyaret ederekvatandaşlarla bir araya geldi.
İlçede meydana gelenzirai dondan etkilenen çiftçilerle de bir araya gelerek taleplerini dinleyenTüfenkci her zaman çiftçilerin yanında olduklarını söyledi.
Malatya’yı 6. Bölge teşviklerindenyararlandırarak istihdamın ve yatırımın önünü açtıklarını aktaran Tüfenkci,yeni kurulan ve kurulacak olan fabrikalarla beraber Malatya’nın istihdammerkezi olacağına inandığını ifade etti.
Pandeminin yanı sıradoğal afetlerde de vatandaşların yanında olduklarını ve destek verdikleriniaktaran Tüfenkci, “Geçtiğimiz yıl Malatya’da yaşanan deprem hepimizinhafızlarında. Depremin ardından yaraların büyük bir bölümünü sardık. Şehirmerkezilerindeki TOKİ konutları bitti, bir kısmını teslim ettik. GeçmişteMalatya’da büyük bir don felaketi yaşandığında hiçbir bölgemizde kayısı adınabir şey kalmadığında Cumhurbaşkanımız yine Malatyalıların yanındaydı.Hükümetimiz 90 milyon TL’nin üzerinde bir parayı Malatya’ya gönderdi. Dahasonra yine kısmi zararlardan dolayı 30 milyon TL gönderildi. Geçtiğimiz yıl damanolya hastalığından dolayı 10 milyon TL yine Malatya’ya gönderildi. Bu yıl dabir don felaketi yaşandı maalesef. Tabi meydana gelen afetin ardından hasartespitleri için muhtarlarımızla Tarım İl Müdürlüğüne talepte bulunmuştuk. Onlargelip tespitlerini yaptıktan sonra hasarın boyutu ortaya çıkacak. Daha sonra dane kadar vatandaşımızın zararını giderebiliriz onu da Cumhurbaşkanımıza vehükümetimize arz edeceğiz” şeklinde konuştu.
"Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızınteminatı"
Türkiye’nin bekasınayönelik yapılan saldırıları ve onanan oyunları milletin bozacağınainandıklarını dile getiren Tüfenkci, “AK Parti kurulduğundan bu yana milletleberaber yol yürüdü, yürümeye de devam edecek. Biz kimseyi ayrıştırmadanTürkiye’yi kucaklayarak hizmet üretmeye çalıştık. Bugüne kadar yaptıklarımızyapacaklarımızın teminatı. Türkiye’nin neresine gitsek AK partinin hizmetleriile karşılaşmış oluyoruz. İnşallah 1,5 yıldır ülkemizi kasıp kavuran busalgından sonra Türkiye yeniden hızlı bir büyüme gerçekleştirecek veinsanlarımız bu sıkıntılı süreci atlatarak refaha ve sağlıklı günlere kavuşmuşolacak” dedi.
Tüfenkci, MalatyaBüyükşehir Belediyesinin geçen yıl kent genelinde önemli anlamda yol çalışmasıyaptığını dile getirerek, “Başkanımıza bu noktada teşekkür ediyoruz. Bütün ilçelerimizde inşallah bu sene de kalanyerlerimizi tamamlayarak 2 veya 2,5 sene içerisinde Malatya’da önemli yolağlarımızı asfaltla buluşturmuş olacağız” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.