Malatya
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.29
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2398.4
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63864.93$

RADER’DEN BAŞKAN GÜDER’E İSTİŞARE ZİYARETİ


RADER’DEN BAŞKAN GÜDER’E İSTİŞARE ZİYARETİ
Malatya Radyocular Derneği (RADER) Başkanı Sinan Cavlak ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Başkan Güder, “Radyoculuk, insanların haberlere ulaşabilmesi adına kullanılan en rahat iletişim aracıdır. Yapılan yayınlar Malatya açısından önemlidir. Bu önemli görevi yerine getirdikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.


Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya RadyocularDerneği Başkanı Sinan Cavlak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.Dernek başkanı Cavlak ve yönetim kurulu ile uzun süre sohbet ve istişare edenBaşkan Güder, Battalgazi Belediyesi’nin çalışmaları ve yatırımları hakkındakısa bilgiler verdi. Radyocular Derneği Başkanı Cavlak ise Battalgazi ilçesiningüzel yatırımlarla buluştuğuna dikkat çekerek, 2021 yılında yapacağı hizmet veyatırımlarda Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e başarılar diledi.

DERNEK BAŞKANICAVLAK: “BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Radyocular Derneği Battalgazi Belediyesi’ningerçekleştirdiği yatırımları yakından takip ettiklerini dile getiren RadyocularDerneği (RADER) Başkanı Sinan Cavlak, “Zor günler geçirmiş, ciddi mücadelelervermiş radyocu arkadaşlarla beraber, Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güderile bir araya geldik. Bizler Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarını veyatırımlarını yakinen takip ediyoruz. Güzel hizmetlere imza atıyorlar. Tebrikediyor, başarılarının devamını diliyorum. Radyoculuk, aynı zamanda yerelyönetimlerle birlikte çalışan, onlar çalışmalarını takip eden ve eğer varsayanlış bulduğu konuyu eleştiren, güzel yaptığı işlerde ise takdir ederek bunudestekleyen, aynı zamanda da topluma bunu aktaran yayın kuruluşlarıdır. Bizlerradyolar olarak ortak payda da hareket ettiğimiz noktalarda var. 2021 yılındaher ne kadar yayıncılık maliyetlerimiz ciddi oranda artmış olsa da, inşallah buyıl ciddi çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Bizim için atılım yılı olacağınıdüşünüyoruz. Bugün bizleri kabul eden başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz”ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜDER:“HEPİMİZ MALATYA’MIZ, BATTALGAZİ’MİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BattalgaziBelediye Başkanı Osman Güder ise şunları söyledi: “Öncelikle sizleri buradaağırlamaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Medya bir toplumiçin bir ülke için olmazsa olmaz kuvvetlerden bir tanesidir.  Bir ülkenin bağımsız olması için şu dörtfaktör çok önemlidir; Siyasi bağımsızlık, ekonomi bağımsızlık, askeribağımsızlık ve medya bağımsızlığı. Medya bağımsızlığı da bizimde olmazsaolmazlarımızdandır. Malatya ki radyo yayınlarından çok memnunum. Sık sık yalnızaraba kullanırım ve mutlaka radyo açarım. Güzel yayınlar yapıyorlar. Toplumunbirçok sıkıntısına parmak basıyorlar. Çözüm arıyorlar. Bu yönüyle başarılıişlere imza atıyorsunuz ve sizleri tebrik ediyorum. Bizler sürekli basınımızile istişare içindeyiz. Radyocularımız ile istişare içindeyiz. Evet tabi kieleştiri istiyoruz. Hepimiz Malatya’mız, Battalgazi’miz ve ülkemiz içinçalışıyoruz. Yapıcı eleştiriye her daim ‘Evet’ ve bizlere yol göstermenoktasında her daim ‘Evet.’diyoruz. Fakat çamur atma noktasında kendihissiyatını hamasete dönüştürüp, diğer insanları veya toplumu farklı noktalarataşıma noktasında medyacıyım diye geçinen insanlardan şikayetimi buradan ifadeetmek istiyorum. Bu hayatta herkesin onuru, kişiliği, karakteri, vatanı vemilleti için yaşaması gerekir. Bunların değerinin hiçbir şey ile ölçülmemesiveya buna göre değerlendirme yapılmaması gerekir. Maalesef bazı insanlar, kendimenfaatleri uğruna mesleklerini ayakaltı etme noktasında bir tavırsergiliyorlar. Bunlar bizi üzüyor. Aslında medya denilince berrak, duruşu vetavrı belli olan kişileri medyada görmek istiyoruz. Dediğim gibi elbetteeleştiri olacak. Bu eleştirilere bize yapacaksınız ama bel altı vurmalar hem osektöre hem de o kişilere olan güveni ve itimadı zedelemiş oluyor. Amaradyolarımızdan bu yönüyle memnunuz. Duruşları, tavırları, işleyişlerikendilerine yakışır bir şekilde bu görevi ifa ediyorlar. Sizleri tebrikediyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!