Malatya
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.28
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2446.6
  • BIST
    10176.97
  • BTC
    61597.32$

MUHTARLARDAN MASKİ’YE HİZMET TEŞEKKÜRÜ


MUHTARLARDAN MASKİ’YE HİZMET TEŞEKKÜRÜ


 

MalatyaBüyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla MASKİ GenelMüdürlüğü tarafından Malatya’nın 718 mahallesinde başlatılan hizmetseferberliği artarak devam ediyor. MASKİ ekiplerinin yaptığı çalışmalar mahallemuhtarlarını memnun etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube BaşkanıMustafa Eren, yönetim kurulu üyeleri, Paşaköşkü Mahalle Muhtarı Asiye Şahin,Niyazi Mahalle Muhtarı Nilgün Tekatlı, Üniversite Mahalle Muhtarı Esra Polat,Gazi Mahalle Muhtarı Hüseyin Başıbüyük ve Haci Abdi Mahalle Muhtarı MehmetÇolak, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ı ziyaret ederek, mahallelerineyapılan altyapı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

MUHTARŞAHİN: ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ

MASKİ’nin Paşaköşkü Mahallesi’nde yaptığıçalışmalardan dolayı memnun olduklarını dile getiren Paşaköşkü Mahalle MuhtarıAsiye Şahin, “MASKİ Malatya’nın gözbebeği olduğu için çalışan ekibi ziyaretetmek istedik. Onlar görünmeden yeraltında çalışıyorlar. Çalışmalar yaptıklarıyerlerde toprak kayması olabiliyor, kanalizasyon suyu taşabiliyor. Böyledurumları göze alarak canları pahasına çalışıyorlar. Bir arıza olduğundaaradığımızda en fazla yarım saat içinde arızaya müdahale ediyorlar. Emeklerineyüreklerine sağlık, çok teşekkür ediyorum” dedi.

MUHTARTEKATLI: ÇOK BÜYÜK EMEK HARCIYORLAR

Niyazi Mahallesi Muhtarı Nilgün Tekatlı ise,“Altyapı çalışmalarının kalbi olan MASKİ personellerine teşekkür etmek içinbugün buradayız. Belediye personellerinin hepsi çok yoğun çalışıyor. AncakMASKİ personellerinin işi çok zor. Hakiki çalışanlar ve hakiki emek verenlerMASKİ personelleridir. Gelen arızalara anında müdahale ediyorlar. BüyükşehirBelediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, MASKİ Genel Müdürümüz YaşarKarataş ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MUHTAR POLAT:MASKİ SAYESİNDE BAŞIMIZ DİK

“Belediye ve MASKİ personelleri bizimomurgamızdır” diyen Üniversite Mahalle Muhtarı Esra Polat, “Dernek başkanımızMustafa Eren ile beraber MASKİ’de çalışan sahada bizimle beraber yer alankıymetli arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Bizler muhtarlar olarak kıymetlipersonellerimiz sayesinde sahada dik çalışıyoruz.  Ben şöyle düşünüyorum, bir muhtarın sahadaaktif çalışması onun omurgası olan personeller sayesindedir. Belediyepersonelleri ve MASKİ personelleri bizim omurgamız.  Onların sayesinde sahada çalışmalarımızıyapıp dik yürüyebiliyoruz.   Aradığımızandan itibaren bizimle beraber telaşa düşen tüm ekibe ve MASKİ Genel Müdürünecanı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

MUHTARBAŞIBÜYÜK: TEŞEKKÜR EDİYORUM

Altyapı hizmetlerinden dolayı BüyükşehirBelediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür eden Gazi Mahallesi MuhtarıHüseyin Başıbüyük, “Muhtar arkadaşlarımızla beraber MASKİ personellerineteşekkür etmek için bir araya geldik. Başta Genel Müdür Mehmet Yaşar Karataş olmak üzere tüm ekibe mahallem vekendi adıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MUHTARÇOLAK: ALTYAPI SIKINTIMIZ YOK

Hacı Abdi Mahalle Muhtarı Mehmet Çolak,“Mahallemizde altyapı çalışmaları MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Yaşar Karataşzamanında tamamlandı. Şuan mahallemizin altyapıya dair bir sıkıntısı yok. Emeğigeçen herkese Genel Müdürümüz M. Yaşar Karataş’a teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN EREN:ÇALIŞMALARA BİZZAT ŞAHİDİM

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube BaşkanıMustafa Eren, “Muhtarlar her zaman mahallelerinin sorumlusudur. Bir şehrinaltyapısı ne kadar sağlam olursa şehir o kadar düzenli ve temiz olur.Mahallelerin en temel ihtiyaçları sudur. MASKİ Genel Müdürlüğü mahalleleriniçme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını yenileyerek ve vatandaşın kullanımınasunuyor. Gerçekleştirilen çalışmalarda ne kadar emek harcandığına bizzat şahitoluyoruz. Suyun öneminin farkındayız. Vatandaşlarımızın da bu konuda hassasdavranarak suyun tek bir damlasını israf etmemelerini temenni ediyoruz.Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın SelahattinGürkan’a, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Karataş’a ve ekip arkadaşlarına teşekkürediyorum” ifadelerini kullandı.

KARATAŞ:MUHTARLARIMIZLA EL ELE VEREREK ÇALIŞACAĞIZ

Muhtarlarla birlikte el ele vererek hizmetüretmeye devam edeceklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşara Karataş,“Değerli muhtarlarımız ve mesai arkadaşlarımız böyle bir güzelliği bizeyaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bizim su arıza merkezi olanPaşaköşkü Su Şefliğimizdeyiz. Burası bizim kalbimiz. Muhtarlarımızın bizleresahip çıkmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Karataş, “Göreve başladığımız andan itibarenBüyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın bize verdiği talimat;112 gibi çalışacak, arızalara anında müdahale edip, vatandaşa verilenhizmetleri maksimum seviyede tutacaksanız olmuştu. Bizlerde göreve geldiğimizilk günden itibaren bu doğrultuda çalışmaya başladık. Verilen hizmetleri bukadar hızlı ve kaliteli olarak sundukları için bende arkadaşlarıma teşekkürediyorum. Muhtarlarımızla beraber bizler büyük bir aileyiz.  Çalışmalarımızı gerçekleştirmek için imkânlarsağlayan, araç filomuzun güçlenmesi için destek olan Büyükşehir BelediyeBaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün sizin ziyaretiniz bizim için ciddi birşekilde moral motivasyon oldu. Tekrardan teşekkür ediyorum” dedi

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!