Malatya
15 Ağustos, 2025, Cuma
  • DOLAR
    40.89
  • EURO
    47.84
  • ALTIN
    4392.1
  • BIST
    10.845
  • BTC
    122254.71$

MASTÖB AVRUPA YAKASI ŞUBE BAŞKANI DAMAR, BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ


MASTÖB AVRUPA YAKASI ŞUBE BAŞKANI DAMAR, BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ
MASTÖB AVRUPA YAKASI ŞUBE BAŞKANI DAMAR, BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

MASTÖB AVRUPA YAKASI ŞUBE BAŞKANI DAMAR, BAŞKANGÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

MASTÖB Avrupa YakasıŞube Başkanı Aziz Damar ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediye Başkanı veAK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’ı ziyaretetti. Başkan Gürkan,  MASTÖB’ün İstanbul’datakdire şayan etkinlikler gerçekleştirdiğini söyledi.

 

MASTÖB Avrupa YakasıŞube Başkanı Aziz Damar ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediye Başkanı veAK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’ı ziyaretederek, İstanbul’da düzenlenen Fahri Kayahan’ı anma programına verdiğidestekten dolayı başkan Gürkan’a teşekkür etti. Burada konuşan MASTÖB AvrupaYakası Şube Başkanı Aziz Damar, “İstanbul’da yapmış olduğumuz Fahri Kayahan’ıanma programında başkanımıza katkılarından dolayı bu plaketi verdik. FahriKayahan Malatya’mızın bir değeri. İlk kez İstanbul’da anıldı. Çok güzel birprogram gerçekleştirildi. Selahattin Gürkan başkanımıza katkılarından dolayıteşekkür ediyoruz. Başkanımıza Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı sürecindebaşarılar diliyoruz. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” dedi.

 

Battalgazi BelediyeBaşkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkanise, MASTÖB’ün yaptığı etkinliklerin önemine dikkat çekerek, “MASTÖB ve MalatyaFederasyonlarının İstanbul’daki çalışmalarını yakinen takip ettiğimi belirtmekistiyorum. İstanbul’daki çalışmaları hakikaten takdire şayan çalışmalar. HemMalatya’nın değerlerinin orada tanıtılması noktasında, hem Malatyalılarınsanat, devlet ve siyaset adamlarının günü gelince anma toplantıları şeklinde yaptığıetkinliklerle anmaları taktire şayandır. Geçtiğimiz günlerde de Malatya’mızınmedarı iftiharı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘tamburun üstadı’ dediği FahriKayahan’ı anma günü düzenlediler. Malatya’mızın değerli sanatçılarındanSelahattin Alpay’ın hazır bulunduğu İstanbul’daki Malatyalı hemşehrilerimizindeğerli katkıları ve katılımları ile gerçekleştirilen Fahri Kayahan’ı anmatoplantısına bizim son dakika çıkan Malatya programı münasebetiyle katılamadık.Programa, Bakanımız Bülent Tüfenkci ile birlikte telefonla ancak katılabildik.İstanbul’da yaşayan Malatyalıların yaptığı bu çalışmalar nedeniyle kutluyor,tebrik ediyorum. Malatyalı orada bir gurup dinamiği içerisinde. Vatanına,milletine, devletine, bayrağına saygılı ve bulunduğu yere adaptasyon noktasındauyum gösteriyorlar. Bu arada da kendi değerlerinin yaşatılması ve tanıtılmasınoktasında, bu değerlerin gelecek nesillere aktarılması noktasında yoğun gayretgösteriyorlar” diye konuştu.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!