Malatya
22 Ağustos, 2025, Cuma
  • DOLAR
    41.01
  • EURO
    47.56
  • ALTIN
    4390.6
  • BIST
    11.314
  • BTC
    113226.72$

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SEMT KONAĞI ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANE GEZDİ


MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SEMT KONAĞI ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANE GEZDİ


 

Malatya Büyükşehir BelediyesiKültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, semt konağı öğrencilerini kütüphanehaftası nedeniyle İnönü Üniversitesi Kütüphanesini gezdirdi.

Kültür ve Sosyal İşler DaireBaşkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri tarafından Büyükşehir Belediyesinebağlı semt konaklarında eğitim gören 5 ve 8. Sınıf öğrencileri, öğretmenlerlebirlikte İnönü Üniversitesi Kütüphanesini gezdi. Kütüphane haftası nedeniyleyapılan gezide öğrenciler kütüphanenin işleyişi hakkında bilgilendirildi.

Kütüphane gezisiyle ilgili bilgilerveren Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürü Erkan Tekgül, “Kütüphaneler haftası nedeniyle semt konaklarımızda eğitim gören 5 ve 8. Sınıföğrencilerimizle birlikte haftanın anlamında uygun bir şekilde İnönüÜniversitemiz Rektörlüğü ile görüşerek öğrencilerimizi İnönü Üniversitemizinkütüphanesine getirdik. Öğrencilerimize kitap hediyelerimiz oldu. Kütüphaneyetkilileri, kütüphanenin kullanımı, kullanım şartları, kitapların dizilimi veödünç alınma süreçleriyle ilgili öğrencilerimize bilgiler verdiler. Güzel biretkinlik oldu. Bizler öğretmenler olarak öğrencilerimizle belirli gün vehaftalardaki etkinliklerin içerisinde olmak istiyoruz. Yakın zamanda damüzelerle ilgili bir programımız olacak. Büyükşehir Belediyemizin müzelerinisemt konaklarında eğitim gören çocuklarımıza tanıtacağız” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!