Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67058.028$

Malatya Büyük Şehir Belediyesinden anlamlı etkinlik


Malatya Büyük Şehir Belediyesinden anlamlı etkinlik


ŞEHİTLİĞE RENGÂRENK ÇİÇEK EKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi ÇevreKoruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından OrduzuKatı Atık Entegre Tesisinde elektrik enerjisi üretimi devam ederken, tesiste açığaçıkan ısı değerlendirilerek 1 dönümlük alan üzerinde kurulan serada sebzefidesi ile süs bitkisi üretimi yapılıyor.   

Sosyal Belediyecilik anlayışıiçerisinde çalışmalarını yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi, yeşili koruyan biranlayışla kendi serasında üretimini yaptığı süs bitkileri ile Malatya’da renklialanlar oluşturmaya devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi KatıAtık Sahasında bulunan serada üretilen süs bitkileri, Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü veMezarlıklar Şube Müdürlüğüylebirlikte Şehir Mezarlığı içerisinde bulunan şehitliğe dikilmeye başlandı.

Şehitlikte gerçekleştirilen çiçekdikim programı sırasında konuşan BüyükşehirBelediyesi Atık Yönetimi Şube Müdürü Meltemİnanç, “MalatyaBüyükşehir Belediyesi olarak Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı AtıkYönetimi Şube Müdürlüğü bünyesinde seramızda 20 bin adet çiçek üretimigerçekleştirdik. Üretmiş olduğumuz bu çiçekleri bugün ilk defa şehitliğimizdeşehit ailelerimiz ile birlikte dikimini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Güzel bir peyzaj çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı ŞabanAşıcı ise, “Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol DaireBaşkanlığı olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında şehitlikte çiçek ekimigerçekleştirmekteyiz. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayarak, şehitlerimizisaygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Proje kapsamında Katı Atık sahamızdabulunan serada üretmiş olduğumuz çiçekleri şehitliğimizde dikimini yapıyoruz.Güzel bir peyzaj çalışması gerçekleştirilmektedir. Bu çalışmalarımız bundansonraki yıllarda da devam edecektir. Her zaman bizlere destek veren BüyükşehirBelediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Emniyet TeşkilatıVazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Malatya Şube Başkanı veşehit babası Sıddık Selçuk da yaptığı konuşmada, “Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren BüyükşehirBelediyesine teşekkür ediyorum. Çok güzel bir hizmet gerçekleştirildi. BüyükşehirBelediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!