KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;

KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;
· İki şahsın gümrükkaçağı cep telefonu ticareti yaptığı bilgisi üzerine Yol uygulamasındadurdurulan şahısların aracında 3 adet gümrük kaçağı cep telefonu elegeçirilmiş, şahıslara "5607 SKM" suçundan yasal işlem yapılmıştır.
· Bir şahsın gümrükkaçağı cep telefonu ticareti yaptığı bilgisi üzerine aracı Şifa mahallesindedurdurulmuş, yapılan aramada; 9 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirilmiş,şahsa "5607 SKM" suçundan yasal işlem yapılmıştır.
· Bir şahsın gümrükkaçağı sigara sarma kâğıdı ve makaron satışı yaptığı bilgisi üzerine şahsın ikametindeyapılan aramada; 101.000 adet gümrük kaçağı makaron ve 1.700 adet içi tütündoldurulmuş makaron ele geçirilmiş, şahsa "5607 SKM" suçundan yasal işlem yapılmıştır.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca;
· - FETÖ/PDY terörörgütüne üyelik suçundan aranması olan 2 şahıs,
- Iğdır İlamat ve İnfaz Bürosunun KamuKurum ve Kuruluşlarının Zararına Dolandırıcılık suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmişhapis cezası ile aranması olan bir şahıs,
- Malatya Ağır Ceza İlamat Masasınca"Kamu görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği” suçundan 5 yıl 2 aykesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahıs olmak üzere toplam 4 şahısyakalanarak adli makamlara sevk edilmiş akabinde cezaevine teslimedilmişlerdir.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.