2024 ak parti
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2423.9
  • BIST
    9672.94
  • BTC
    66460.31$

Kale İlçesi Akça Mahallesi Asfalt Çalışmaları Tamamlandı


Kale İlçesi Akça Mahallesi Asfalt Çalışmaları Tamamlandı
AKÇA MAHALLESİ İLK KEZ ASFALT YOLLA TANIŞTI


 

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde asfaltlama, yol bakım veonarım çalışmalarına devam ediyor. Asfaltlama çalışmaları kapsamında Kaleİlçesi Akça Mahallesinde yapılan çalışmalar tamamlandı.

Malatya’nın 13 ilçesinde yaptığı çalışmaları yoğunlaştıranMalatya Büyükşehir Belediyesi, özellikle yaz aylarının gelmesiyle kırsalbölgelerde asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı.Malatya’nın rakım olarak yüksek bölgelerinde de asfalt çalışmasını sürdürenekipler, Kale İlçesi Akça Mahallesindeki çalışmaları tamamladı.

Kale ilçesi Akça Mahallesinde yapılan çalışmaları incelemekiçin mahalleyi ziyaret eden Başkan Gürkan’a, Kale Belediye Başkanı Murat Koca,siyasi parti temsilcileri, daire başkanları ve muhtarlar eşlik etti.

Bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yol veAltyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, “Akça mahallemizde 7 km’lik yolçalışmasını yaptık. Bölgenin asfaltı 7 km olmasına rağmen zor ve rakımı yüksekalanda ekiplerimiz çalışmalarını yapıyor. Çalışmalarımızla birlikte bölgetarihinde ilk defa asfalt yol kazanmış olacak” dedi.

Yıllar sonra mahalle olarak ilk defa asfalta kavuştuklarınısöyleyen Akça Mahalle Muhtarı Emir Gülçek, yapılan çalışmaların BüyükşehirBelediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın sayesinde olduğunu ve Başkan Gürkan ileekibine teşekkür ettiklerini söyledi.

Akuşağı Mahalle Muhtarı Abdulvahap Köşetaş, YenidamlarMahalle Muhtarı Hikmet Yüzük ve Uyanık Mahalle Muhtarı Ekrem Biliç yapılançalışmalardan dolayı Başkan Gürkan ve ekibine teşekkür ettiklerini dilegetirdiler.

MHP Kale İlçe Başkanı Mustafa Avcı ise, yapılan hizmetlerinzor hizmetler olduğunu ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ınzor hizmetlerin üstesinden gelen biri olduğunu ve Sayın Cumhurbaşkanı’nın daMalatya’da yapılan hizmetlerin görülmesi gerektiğini ifade ettiğini belirterekBaşkan Gürkan’a teşekkür etti.

Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Büyükşehir Belediye BaşkanıSelahattin Gürkan’ın Kale ilçesine verdiği desteklerden dolayı Kale halkı adınateşekkür ettiğini söyledi.

Yolların ve suyun medeniyet olduğunu ifade eden Başkan Gürkanise, “Malatya’nın her köşesinde, her noktasında her mahallesinde şantiyemizmevcut. Bir taraftan Yol ve Altyapı Dairemizin şantiyeleri bir taraftan MASKİGenel Müdürlüğümüzün şantiyeleri, bir taraftan çevre düzenlemeleriyle ilgili şuandaher tarafta çalışma içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesinde yerbulduğu gibi yol ve asfalt, su medeniyettir. Medeniyeti vatandaşımızın ayağınagötürmek bizim boynumuzun borcudur. Yaptığımız çalışmaların Akça mahallemize,Kale ilçemize ve Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Biziminsanlarımız nezaketli insanlar. Çalıştığımız bölgelerde hemşerilerimizkazalardan belalardan uzak olunması ve çalışmalarımızın hayırlı olması için kurbanlarkesiyorlar. Allah kesilen kurbanları kabul etsin. Kazasız belasız yapılan bütünyollarda hemşerilerimizin rahatlıkla seyahat etmelerini temenni ediyorum” diyekonuştu.

Başkan Gürkan, asfalt çalışmalarını inceledikten sonraçalışmaları yapan personelle bir araya gelerek özverili bir şekilde çalışmalaryaptıkları için personellere teşekkür etti.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!