2024 ak parti
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.93
  • ALTIN
    2441.3
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    63039.35$

ESET teknolojisi ve stratejik vizyonu ile fark yaratıyor

ESET teknolojisi ve stratejik vizyonu ile fark yaratıyor
Dijital güvenlik alanında küresel bir lider olan ESET, güvenlik pazarının gelişmiş kalıcı tehdit (APT) koruma segmentini kapsayan Radicati APT Protection Market Quadrant 2024’te ‘En İyi Oyuncu’ seçildi.

Dijital güvenlik alanında küresel bir lider olan ESET, güvenlik pazarının gelişmiş kalıcı tehdit (APT) koruma segmentini kapsayan Radicati APT Protection Market Quadrant 2024’te ‘En İyi Oyuncu’ seçildi.

APT koruması, ”sıfırıncı gün tehditlerinin ve kalıcı kötü niyetli saldırıların tespiti, önlenmesi ve olası düzeltilmesi için bir dizi entegre çözüm” olarak tanımlanıyor. Tanınmış pazar araştırma firması Radicati, satıcıları çeyrekte iki kritere göre konumlandırıyor: Her bir satıcının çözümünün özelliklerinin genişliği ve derinliğine göre değerlendirilen işlevsellik ve satıcının stratejik yönünü ifade eden stratejik vizyon. ESET, Radicati tarafından düzenlenen raporda ”hem genişlik hem de işlevsellik derinliği sunan ve gelecek için sağlam bir vizyona sahip olan ürünleriyle mevcut pazar liderleri arasında yer alıyor. En İyi Oyuncular, teknolojileri ve stratejik vizyonlarıyla pazarı şekillendiriyor.

ESET Teknoloji Direktörü Juraj Malcho  yaptığı açıklamada ”Radicati tarafından APT Protection Market Quadrant’ta üst üste beşinci kez En İyi Oyuncu olarak gösterilmekten heyecan duyuyoruz. Bu kilometre taşıyla ESET, en yeni güvenlik yazılımlarının geliştirilmesine olan bağlılığını ve inovasyona olan bağlılığımızı bir kez daha teyit ediyor. Teknolojiyi tüm teknoloji kullanıcıları için daha güvenli hale getirme çabalarımızın takdir edilmesinden gurur duyuyoruz” dedi.

ESET’in en güçlü yönlerinden biri, ESET Inspect ile birlikte ayrıntılı görünürlük, risk değerlendirmesi, olay müdahalesi, soruşturma ve düzeltme ile genişletilmiş algılama ve yanıt (XDR) sunan birleşik tek tıklamalı güvenlik yönetimi platformu ESET PROTECT’tir. Platform, bulutta ya da şirket içinde kullanılabiliyor ve Windows, macOS ve Linux gibi tüm büyük işletim sistemlerini destekliyor. Raporda ayrıca ESET’in çözümlerinin çoklu dil desteği ve geniş bir yerelleştirilmiş sürüm seti sunduğu vurgulandı. ESET’in başarısına katkıda bulunan bir diğer önemli alan da, sıfırıncı gün varyantları, ikili gizleme, sanal makinede gizleme ve dosyasız saldırılar gibi gelişmiş kaçınma teknikleri kullanan tehditlerin tespit edilmesine yardımcı olmak için ESET Endpoint Security çözümlerini ek bir tehdit telemetri kaynağı olarak Intel® TDT ile birleştiren ortaklık.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!