2024 ak parti
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63040.282$

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü - Sunny Mesleki Eğitim Akademisi’nin İlk İmzaları Atıldı

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü - Sunny Mesleki Eğitim Akademisi’nin İlk İmzaları Atıldı
Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sunny Elektronik iş birliği ile projelendirilen, öğrencilerin ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirmeleri ve öğretmenlerin ise uzmanlık konularında yetkinliklerini artırmak üzere tasarlanan Sunny Mesleki Eğitim Akademisi’nin ilk adımı atıldı.

Proje protokolün imza töreni Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç.Dr. Murat Mücahit Yentür’ün katılımı ile Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu ve Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca arasında gerçekleştirildi.

Türkiye’nin en büyük elektronik üreticileri arasında yer alan Sunny Elektronik, Hayrettin Atmaca Vakfı desteği ile öğrencilere ve öğretmenlere yönelik mesleki eğitim akademisinin temellerini atmak üzere çalışmalara başladı. Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile tasarlanan ve 2024 yılı Nisan ayında hayata geçmesi planlanan Sunny Mesleki Eğitim Akademisi’nde, öğrencilerin yetkinliklerinin bütüncül bir yaklaşımla arttırılmasını ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerinin desteklenmesine yönelik bir program uygulanacak. Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sunny Elektronik arasında imzalanan protokol ile resmi başlangıcı yapılan projenin kıymetli bir eğitim yatırımı olduğunu belirten Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, bu işbirliğinin bir parçası olarak olabildiğinde çok öğrenciye ve eğitimciye ulaşmadı hedeflediklerini iletti. Hayrettin Atmaca Vakfı aracılığı ile öğrencilere katkı sağlayacak sosyal yatırımları hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını belirten Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, bu eğitim modelini ilerleyen yıllarda daha da geliştirerek, yaygın olarak uygulanabilir olması için çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi.

Öğrencilere bir ürün üretirken uçtan uca tüm süreçleri deneyimleme imkanı sunacak akademide, aynı zamanda marka değeri, pazarlama stratejileri, iletişim faaliyetleri ve finansal süreçler gibi farklı başlıklarda da eğitimler verilecek. Programa katılan eğitmenler ise sektör profesyonelleri ve yüksek mühendislerden oluşan bir danışman kadrosundan farklı alanlarda eğitim alma imkanı bulacak.

Projeye yerel yönetimden tam destek

İmza törenine katılan Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Esenyurt’un alanındaki ihtiyacına yönelik önemli bir adım olduğunu belirtirken, bu proje ile birçok sanayi derneği ve firmaya örnek olacağına inandıklarını sözlerine ekledi. 

İlimin ve bilimin her şekilde paylaşılmasının önemini vurgulayan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç.Dr. Murat Mücahit Yentür ülkemizin değerlerini dünyadaki teknolojik gelişmeler ve yeniliklerle buluşturmak için yapılan her  girişimin yanında olacaklarını belirtti. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!