Malatya
28 Şubat, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

BİRLİK VAKFI ŞUBE YÖNETİMİ, BAŞKAN GÜDER’İ ZİYARET ETTİ


BİRLİK VAKFI ŞUBE YÖNETİMİ, BAŞKAN GÜDER’İ ZİYARET ETTİ
BİRLİK VAKFI ŞUBE YÖNETİMİ, BAŞKAN GÜDER’İ ZİYARET ETTİ


BAŞKAN GÜDER, “SORUMLULUĞUMUZ KATBEKAT ARTMIŞ OLDU”

Birlik Vakfı MalatyaŞube Başkanı Sadi Ergül ve vakıf yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı OsmanGüder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, katılımcıbelediyeciliğin önemine dikkat çekerek, “Battalgazi'deki vatandaşlarımızınyaşam standartlarını yükseltme adına elimizden gelen gayret ve çabayı sarfedeceğiz” dedi.

 

Birlik Vakfı MalatyaŞube Başkanı Sadi Ergül ve vakıf yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı OsmanGüder ile bir araya gelerek, hem yeni görevinde başarı temennisinde bulundular,hem de Malatya ile ilgili konularda istişarede bulundu. Burada konuşan BirlikVakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, Başkan Güder’in önemli bir göreviüstlendiğini belirterek, “Kıymetli Belediye Başkanımız bugün burada önemli birgörevi üstlenmektedir. Esasında bu görevi 8 senedir Merkez İlçe Başkanlığıyaparak yürütüyordu. Şimdi bütün şehrin yükü üzerinde. Ben öncelikle Osmanbaşkanımıza Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum. Kendisine bu kutlu yürüyüşündehayırlı hizmetler yapmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum. Kendisinebaşarılar diliyorum. Birlik Vakfı olarak her zaman,  her daim yanındayız. Kendisi ile olanhukukumuz geçmişten itibaren devam etmektedir. Bundan sonra da güzel hizmetleryapacağını ve güzel bir iz bırakacağı kanaati bizde hakimdir” dedi.

 

Battalgazi BelediyeBaşkanı Osman Güder ise, 31 Mart’ta rekor bir oyla belediye başkanı seçildiğinive sorumluluğunun daha da arttığını belirterek, “Başkanımızın da ifade etmişolduğu gibi sorumluluğumuz katbekat artmış oldu. 31 Mart'ta Battalgazi İlçemizyüzde 70'in üzerinde bir oy ile Malatya'daki ilçeler içerisinde birinci olarakbelediye başkanı seçtiler. Biraz önce arkadaşlarımız ile de sohbetederken,  17 yıldır AK Parti’niniçerisinde değişik kademelerde görev yapmamız hasebiyle, gerek Malatya’mızın720 mahallesi olsun, gerek Battalgazi’mizin 102 mahallesi olsun, 326 caddesi ve1836 sokağı ile, yöreyi biliyoruz. Yörelerin nelere ihtiyacı olduğunu, bugünekadar neler yaptığımızı, neleri yapamadığımız ve neleri yapmamız gerektiğinibiliyoruz. Bu şuurla, bu inançla ve bu azimle, gerek diğer resmi kurumlarolsun, STK'lar olsun, bunlarla beraber inşallah Battalgazi'dekivatandaşlarımızın yaşam standartlarını, yaşam kalitesini yükseltme adınaelimizden gelen gayret ve çabayı sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!