Malatya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2410.4
  • BIST
    10267.09
  • BTC
    63611.43$

Binance Bir Kripto Para Projesi İçin Destek Açıkladı


Binance Bir Kripto Para Projesi İçin Destek Açıkladı
Kripto para piyasasında işlem hacmi bakımından büyük borsaların bir kripto para projesine desteğini açıklaması, o kripto para projesi için oldukça olumlu bir gelişme.

Son olarak da işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük borsası konumunda olan Binance’in bir proje için açıkladığı destek dikkat çekti.

Binance’ten PlayDapp’e (PLA) Destek

COINTURK ve COINTURK NEWS adlı iki Bitcoin ve altcoin haber sitesinde de dile getirildiği gibi Binance, platform kullanıcıları için önemli bir geçişe işaret eden PlayDapp‘in (PLA) PlayDapp (PDA) ile token takasını destekleyeceğini duyurdu. Kısa süre önce yapılan duyuruda Binance, token takas sürecinin ayrıntılarının yanı sıra PLA token ile ilişkili işlem pariteleri ve hizmetlerindeki değişiklikleri de ana hatlarıyla açıkladı.

Yazının yazıldığı andan itibaren geçerli olmak üzere, PLA token’lerinin Binance’e yatırılması ve çekilmesi askıya alınmış durumda ve artık desteklenmeyecek. Kripto para borsası kullanıcıların bir sonraki duyuruya kadar PLA token yatırmaktan ya da çekmekten kaçınmaları tavsiye etti. Binance, token takası kapsamında kullanıcıları için tüm teknik gereksinimleri karşılayacak.

Açıklamalara göre spottaki PLA işlem paritelerinin listeden çıkarılmasının ardından, PDA/BTC ve PDA/USDT işlem pariteleri için alım satım 1 Mart 2024 tarihinde TSİ 11.00’da başlatılacak. Bu sayede kullanıcılar, yeni takas edilen PDA token’lerini Binance platformunda sorunsuz bir şekilde alıp satmaya devam edebilecek.

PlayDapp Nedir?

PlayDapp, blockchain teknolojisini kullanarak oyunlar ve dijital varlıklar için bir ekosistem sağlayan bir platformdur. Oyuncuların ve geliştiricilerin, dijital varlıkları alıp satmalarını, takas etmelerini ve oyun içi öğeleri blockchain üzerinde güvenli bir şekilde yönetmelerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmıştır. PlayDapp, Non-Fungible Tokens (NFT'ler) kullanarak oyunculara mülkiyet hakları sunar, bu da oyuncuların oyun içi öğeleri gerçek dünya değerine sahip benzersiz varlıklar olarak görmesini ve bunları platformlar arası kullanabilmesini sağlar.

PlayDapp ekosistemi, oyun geliştiricilerine blockchain teknolojisinin avantajlarından yararlanarak oyunlarını yayınlamaları ve monetize etmeleri için araçlar sunar. Bu, oyun içi öğelerin ve varlıkların gerçek dünya değeri kazanmasına ve oyuncular arasında güvenli bir şekilde alınıp satılabilmesine olanak tanır. Ayrıca, PlayDapp platformu, farklı oyunlar ve uygulamalar arasında varlık transferlerine imkan tanıyarak bir tür dijital varlık pazarı işlevi görür.

Kaynak: https://coin-turk.com/binance-bu-altcoin-icin-destegini-duyurdu-buyuk-degisim-olacak

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!