Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2393.4
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    62936.507$

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDELERELERE DESTEK


BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDELERELERE DESTEK
BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDELERELERE DESTEK


YILDIZ GÜDER: “BİRLİKVE BERABERLİĞİMİZ İÇİN HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIZ”

İhtiyaç sahiplerine yardımlarınıaralıksız şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı, depremzedeaileleri de unutmadı. Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Onursal BaşkanıYıldız Güder, Hayır Çarşısı’nın depremzedelere ulaştırdığı kıyafet yardımınakatıldı.

İhtiyaç sahibi vatandaşların her daim ihtiyaçlarınıkarşılayarak büyük takdir toplayan Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı,depremzede aileleri de unutmadı. Bu zamana kadar kumanya, kıyafet ve gıdayardımlarını depremzedelere ulaştıran Hayır Çarşısı, son olarak Battalgazi’ninKalbi Kadın Kooperatifiyle birlikte ortak organizasyon düzenledi. Birçokihtiyaç sahibi vatandaşın yararlandığı Hayır Çarşısı, Battalgazi’nin KalbiKadın Kooperatifiyle birlikte depremzede ailelere kıyafet yardımıgerçekleştirdi.

DEPREMZEDEVATANDAŞLARA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Onursal BaşkanıYıldız Güder’in katılımıyla depremzede aileler ziyaret edilerek, yardımlar ulaştırıldı.Ziyarette çocuklarda unutulmadı. Çocuklar üşümesin diye mont, atkı, bere veayakkabı yardımında bulunuldu.  Çocuklarınkıyafetlerini Kooperatif Onursal Başkanı Yıldız Güder giydirirken, çocuklarınmutluluğu ise gözlerinden okundu.

Onursal Başkan Yıldız Güder, Bulutlu, Hisartepe ve DüzyolMahallelerinde depremzedelerin zarar gören evleri inceledikten sonra çadırda yaşayanbir ailenin de misafiri oldu. Güder, çadırda kalan aile ile uzun süre sohbetederek, yaşadıkları sorunları dinledi.

MUHTAR ÖZCAN: “YARDIMLARBİZLERİ SEVİNDİRDİ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in eşi ve aynızamanda Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Onursal Başkanı Yıldız Güder’eyaptığı yardımlardan dolayı teşekkürlerini ileten Bulutlu Mahallesi MuhtarıFazlı Özcan, “Şuan Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’in eşleri YıldızGüder ve ekibi mahallemizi ziyaret ettiler. Bu ziyaretlerinden dolayıBattalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ve eşi Yıldız Güder Hanımefendiye vebelediye personellerine teşekkür ediyorum. Yaptığı yardımlarından dolayıkendilerine teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Çocuklarımızı ve bizleriyaptıkları yardımlarla sevindirdiler” şeklinde konuştu.

GÜDER: “NEGEREKİYORSA BİZLER YAPMAYA HAZIRIZ”

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Onursal Başkanı YıldızGüder ise, şunları söyledi: “24 Ocak’ta büyük bir deprem yaşadık. Bu depremsonrası Elazığ ve Malatya’da can kaybı ile birlikte maddi hasarlar da yaşandı.Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına sabırlardiliyorum. Yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Allah bir dahaböylesi acılar yaşatmasın milletimize. Evleri hasar gören kardeşlerimize hemgeçmiş olsun demek ve onların yanında olduğumuzu bildirmek için böyle birçalışma yaptık. Maddi manevi elimizden ne gelirse biz her zaman onlarınyanındayız. Birlik ve beraberliğimizin daha sağlam temellere oturması için negerekiyorsa bizler yapmaya hazırız. Biz bugün burada Battalgazi’nin kalbi kadınkooperatifi olarak hasar gören köylerimizden bazılarına yardımlar getirdik. BattalgaziBelediyemiz Hayır Çarşısı, yıllardır vatandaşlarımızın yanında olmaya devamettiği gibi bu günde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında yer almaktadır. BattalgaziBelediye Başkanımız bilindiği gibi 7 gün 24 saat esasıyla çalışıyor ve süreklide vatandaşlarımız ile iç içe. Bizde kadın kooperatifi olarak depremzedeailelere naçizane yardımlar getirdik. İnşallah bir daha böyle afetler yaşamayız.”dedi.   

“HAYIRSEVERVATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİ ÖNEMLİDİR”

Güder, hayırsever vatandaşların Hayır Çarşısı’na destekverebileceğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: “Veren el ile alan elarasında bir köprü görevini üstlenen Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı,sosyal belediyecilik kapsamında yıllardır ihtiyaç sahibi olan vatandaşlaragerek Battalgazi Belediyesinin imkanları gerekse hayırsever vatandaşlarımızınkatkılarıyla yardım yapan kuruluşlar arasında yer alıyor. Hayırsevervatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla destek verebileceği Battalgazi BelediyesiHayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra depremden etkilenenvatandaşlarımız yanında da yer almaktadır. Battalgazi Belediyesi HayırÇarşısına yardım yapmak isteyen hayır sahipleri, çarşıyı ziyaret edebilir.Hayırsever vatandaşların Hayır Çarşısı’na vereceği destek önemlidir” 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!