Malatya
30 Nisan, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    38.32
  • EURO
    43.77
  • ALTIN
    4105.0
  • BIST
    9.358
  • BTC
    92349.288$

BATTALGAZİ MECLİSİ, MART AYI OLAĞAN TOPLANTISI TAMAMLANDI


 BATTALGAZİ MECLİSİ, MART AYI OLAĞAN TOPLANTISI TAMAMLANDI
Battalgazi Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısı tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.


Battalgazi Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısınıBattalgazi Belediye Meclis Salonu’nda Battalgazi Belediye Başkanı OsmanGüder’in başkanlığında gerçekleştirdi. Yoklama, saygı duruşu ve İstiklalMarşı’nın okunmasının ardından toplantı öncesi Belediye Meclis Üyelerine,sinevizyon gösterisi eşliğinde Battalgazi Belediyesi’nin 1.5 yıllık zaman zarfıiçinde ilçeye yaptığı ve yapmayı planladığı yatırımlar hakkında bilgilerverildi. Sinevizyon gösterisinin ardından başlayan toplantıda, ilk olarak Şubatayı Olağan Toplantısının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi. Toplam 8gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, ağırlıklı olarak imar plandeğişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıdaimar plan değişikliği ile ilgili bazı maddeler kabul edilerek kararabağlanırken, bazı maddelerinde ertelenmesine veya ilgili komisyona havaleedilmesine karar verildi.

BAŞKANGÜDER: “BİRÇOK PROJE BATTALGAZİ’MİZE KAZANDIRDIK”

Battalgazi’de hizmetler katlanarak devam edeceklerinin altınıçizen Battalgazi Belediyesi Başkanı Osman Güder, “Her bir karışında tarih ve medeniyetyatan Doğunun gözbebeği konumundaki Battalgazi’mizi, daha güzel yarınlarahazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Malumunuz Battalgazi Belediyesiolarak 2021 yılına 2020’den çok daha güzel olacak sloganıyla başlamıştık.Bizler bu sloganı kendimize şiar edindik ve çalışmalarımızı bu doğrultudayapıyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da birçok önemliprojeleri ilçemize kazandırmıştık. Allah’ın izniyle bu yılda hizmetlerimizkatlanarak devam edecek. Yerel yönetimler olarak bizim, vatandaşlarımıza vermişolduğumuz hizmet sözümüz var. Hizmetlerimizi ilk günkü aşk, istek ve heyecanlayapıyoruz. Özellikle bir noktanın bilinmesini istiyorum. Bizler millete efendideğiliz, hizmetkarız” dedi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısını 1 NisanPerşembe günü saat 14:00’de Battalgazi Belediyesi Meclis Salonundagerçekleştirecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!