Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67126.456$

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya PTT Başmüdürlüğü görevine atanan Hüseyin Zaif’e iade-i ziyarette bulunarak ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti.


Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya PTT Başmüdürlüğü görevine atanan Hüseyin Zaif’e iade-i ziyarette bulunarak ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya PTT Başmüdürlüğü görevine atanan Hüseyin Zaif’e iade-i ziyarette bulunarak ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti.

BAŞKAN GÜDER’DENBAŞMÜDÜR ZAİF’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi BelediyeBaşkanı Osman Güder, Malatya PTT Başmüdürlüğü görevine atanan Hüseyin Zaif’eiade-i ziyarette bulunarak ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgaziİlçe Başkanı Basri Kahveci ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed EminYalçınkaya ile birlikte geçtiğimiz günlerde Malatya PTT Başmüdürü MustafaCoşkun’un yerine Malatya PTT Başmüdürlüğüne atanan Hüseyin Zaif’e iade-iziyarette bulundu. Başmüdür Zaif’e hayırlı olsun temennilerini ileten BaşkanGüder, Posta ve Telgraf Anonim Şirketi'nin (PTT), yenilikçi bakış açısıyla,teknolojik yatırımlarını, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı ile ürün vehizmet çeşitliliğini her geçen gün arttırdığına dikkat çekti.

BAŞMÜDÜR ZAİF:“MALATYALILARIN HER DAİM HİZMETİNDEYİZ”

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getirenMalatya PTT Başmüdürü Hüseyin Zaif, “Göreve yeni gelmemiz hesabiyle sayınBattalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ve ekibine yapmış oldukları bunazik ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Bu ziyaret beni çok memnun etti. PTT,180 yıllık bir kurum. 10 iş yerimizle Malatyalıların her daim hizmetindeyiz.Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi ve Yeşilyurtilçe başkanlarımıza tekrardan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YALÇINKAYA: “YENİGÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN”

Başmüdür Zaif’a hayırlı olsun temennilerini ileten AK PartiYeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, “Battalgazi BelediyeBaşkanımız Osman Güder, Battalgazi İlçe Başkanım Basri Kahveci ile birlikte PTTİl Müdürümüzü ziyaret ettik. Uzunca bir süre kurumda hizmet veren ilmüdürümüzün, şehrimize hayırlı hizmetler sunacağına ve katkı sunacağınainancımız çok şükür tam. Yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.Hayırlı olsun.”

KAHVECİ: “MÜDÜRÜMÜZGÜZEL HİZMETLER SUNACAKTIR”

Başmüdür Zaif’in Malatya’ya güzel hizmetler sunacağını belirtenAK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Battalgazi Belediye BaşkanımızOsman Güder, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanımız Muhammed Emin Yalçınkaya veBaşkan yardımcılarımızla Malatya PTT İl Müdürlüğüne atanan Hüseyin Zaif’ehayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim çıkmış olduğu bu yolda kendisiniutandırmasın. Göreve yeni atanan müdürümüz güzel ve başarılı işlere imzaatacağına inanıyoruz. Yeni görevinin öncelikle kendisine, ailesine veMalatya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN GÜDER:“TÜRKİYE’NİN EN KÖKLÜ KURUMLARI ARASINDA YER ALIYOR”

Posta ve Telgraf Anonim Şirketi’nin Türkiye’nin en köklükurumları arasında yer aldığının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı OsmanGüder, “PTT İl Başmüdürlüğümüze yeni atanan Hüseyin Zaif’e, arkadaşlarımızlabirlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Posta ve Telgraf AnonimŞirketi’nin Türkiye’nin en köklü kurumları arasında yer alıyor. Yenilikçi bakışaçısıyla, teknolojik yatırımlarını, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı ileürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün arttırıyor. Müdürümüzün Malatyalıolması ve İl Müdürlüğü bünyesinde bulunması, kurumu tanıyor olması bizler içinönemli bir avantaj. Malatya için önemli işlere imza atacağından bizlerin hiçbirşüphesi yoktur. Ben yeni görevinin kendisi için, ailesi için ve Malatya’mıziçin hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!