Malatya
01 Eylül, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    41.14
  • EURO
    48.28
  • ALTIN
    4600.8
  • BIST
    11.288
  • BTC
    107886.14$

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN BABALAR GÜNÜ MESAJI


BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN BABALAR GÜNÜ MESAJI
BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN BABALAR GÜNÜ MESAJI


 “Ailenin temel direği, çocukların ilkkahramanı babaların Babalar Günü'nü kutlu olsun”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Babalar Günüdolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Aile yapısının korunması için hiçbirözveriden kaçınmayan ve birlikteliği sağlamada; aile içerisinde sevgi, saygı vehoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan tüm babaların bu özel gününükutladığını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Babalar Günüdolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Güder, Türk aile yapısında babalığınçok önemli bir yeri olduğunu belirterek, Babalar yaşamın her anında varlığıylaevlatlarının desteği, çocuklarını geleceğe hazırlamada annelerin en büyükdayanağı ve aile kurumunun temel direği olduğunu dile getirdi.

“BABALARIMIZ TECRÜBELERİYLE YOLUMUZU AYDINLATIR”

Kendisinin de beş evlat sahibi bir baba olduğunuhatırlatarak tüm babaların gününü kutlayan Başkan Güder, “Ailenin temel yapıtaşı olan babalık, aile kurumunun devamlılığının sağlanmasında en önemlipozisyonu temsil eder. Milletimizin de geleneksel değerleri içerisinde yer alansamimiyetin, güçlü duruşun, çalışkanlığın ve dürüstlüğün yansıması olanbabalarımız, kendilerinden önce eşi ve çocukları için her daim fedakarlıkyapmaktan geri adım atmamıştır. Toplumsal yapının temeli ailelerde gücün,otoritenin, saygının simgesi, evlatların da ilk kahramanları, ilk oyun arkadaşlarıbabalardır. Bizler için güvenin ve gücün simgesi babalarımıza bu özelgünlerinde hediyeler alıyor, onları bu özel günde mutlu etmeye çalışıyoruz.Hayatları boyunca aile değerlerimizin korunmasında, kendilerini adadıkları ailefertlerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında canla başla çalışmalarının yanı sıraçocuklarına gösterdikleri adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, şefkatle ailebağlarının güçlenmesini sağlayan ve onları geleceğe hazırlayan babalar,toplumsal yapımızın şekillenmesinde, yeni nesillerin en iyi şekildeyetiştirilmesinde ulvi bir görevi yerine getirmektedir. Babalarımıztecrübeleriyle yolumuzu aydınlatır. Başımızın tacı anne babalarımızı sadeceyılın belirli günleri değil, her günü hatırlamalı ve saymalıyız. Baştaülkemizin birlik ve beraberliği yolunda canlarını feda eden şehitlerimizindeğerli babaları olmak üzere, tüm insanlığın büyük bir sınavdan geçtiğiCovid-19 virüsüne yakalanarak tedavi görmekte olan ve evlatları bu virüslemücadele eden babalarımıza sabır ve şifa niyaz ediyor. Ahirete irtihal etmiştüm babalarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyor. Babaların sadece bu özelgünde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, onlara karşı duyulan sevgi,saygı ve vefa duygularının daima gösterilmesi dileklerimle tüm babalarasağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar temenni ediyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!