Malatya
02 Eylül, 2025, Salı
  • DOLAR
    41.14
  • EURO
    48.28
  • ALTIN
    4600.8
  • BIST
    11.288
  • BTC
    107886.14$

Başkan Gürkan personelle bayramlaştı


Başkan Gürkan personelle bayramlaştı

 


 

BÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

 

BüyükşehirBelediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi personelleri ilebayramlaştı. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası zemin katında düzenlenenbayramlaşma törenine, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve çalışanlarıkatıldı.

 

BüyükşehirBelediyesinin çok büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Gürkan, özetleşunları söyledi:

 

Nice bayramlardabirlik ve beraberlik içerisinde olma dileğinde bulunan Başkan Gürkan, “Ramazan ayından sonra ulaşmış olduğumuz Ramazan Bayramındandolayı Cenab-ı Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Cenab-ı Allah Ramazanoruçlarımızı kabul etsin. İçinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesiniidrak ettik. Bayramlar milletlerin ve insanlığın tarihinde önemli gün veolayların zamanı gelince coşku ve sevinç içerisinde kutlanan önemli günlerdir.Ramazan ayını Belediye olarak dolu dolu geçirdik. Günlük yaklaşık olarak 10 binkişiye yemek verdik. Evlere yemek servisi yapıldı, meydanda iftar çadırlarındayemek verildi, öğrencilere yemek verildi. Bu yemeklerin büyük bir kısmıMalatyalı hayırsever iş insanları tarafından karşılandı. Bu vesileylehayırsever iş insanlarımıza da Malatyalı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

 

Büyükşehir Belediyesiolarak bizler büyük bir aileyiz. Bu ailenin birliği, beraberliği, dirliği vedüzeni çok önemlidir. Bayramların bayram tadında kutlanması için ailenin bütünfertleri bir arada olursa bayramlar bayram tadında kutlanır. Bayramların temelamacı küskünlerin barışması, birlik ve beraberlik ruhunun en üst seviyedetemayüz etmesidir. Büyükşehir Belediyesi olarak bayramlaşma programlarını mutathale getirerek mesai arkadaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Şehrimizde vebelediyemizde aidiyet olgusunu oluşturacağız. Aidiyet olgusu bir arada yaşayaninsanların birbirlerini sevmesidir. Belediyemizdeki insanlar birbirlerini severve dayanışma içerisinde olursa gerçek anlamda bir aile olduğumuz ortaya çıkar.Bu bayramlaşmalar aynı zamanda hizmet içi eğitim programlarıdır. BelediyemizTürkiye’de en fazla yatırım yapan belediye hüviyetindedir. Bu hizmetleripersonellerimizle birlikte yaptık. Belediye Başkanı olarak personellerimeinanıyor ve güveniyorum. Yapmış olduğumuz hizmet ve yatırımların açılışlarınınyapılması ile birlikte inşallah önümüzdeki sene herkes Malatya’yı konuşacak.Malatya bir değişim dönüşüm içerisinde. Bu sene Kuzey ve Güney Kuşak Yolumuzinşallah bitecek. Sizlerden ricam ve istirhamım arkadaşlar birbirinizi sevin,birbirinizin dedikodusunu yapmayın. Hizmetlerde 40 yıldır Malatya’da olansorunların hepsi bir bir çözülüyor. Türkiye’de Büyükşehir Belediyeleri arasındayapmış olduğumuz hizmetlerle örnek gösterilen bir belediyeyiz. Bunun onurunuyaşamalıyız, buna paydaş olmanın hazzını hep birlikte yaşayalım. Şehrimizikurumsallaştıracağız, hafızası olan belleği olan bir şehir haline getireceğiz.  Burada oluşumuzun tek sebebi şehrimizikimlikli bir hale getirmek ve hakkı ve hukuku tecelli ettirmektir.

 

Bu şehir Dar-ül Rıfat’tır. Seçkin insanların yaşadığı birşehirdir. Malatya İnsanlık Medeniyetinin başladığı Anadolu’yu Ana Yurt YapanDestan şehirdir. Bu cümle tesadüfen kurulmuş bir cümle değil. Binlerce kitabınözetidir. Geçmişteki atalarımızın yazdığı medeniyet destanları, kahramanlıkdestanları, ilim-irfan destanları bize de hizmet destanları yazmayıhatırlatıyor. Sevginin egemen olduğu, gönül cennetlerine hâkim olan bir ruhhali içerisinde bayramlarımızı idrak edelim. Birbirimizi sevelim, birbirimizlekaynaşalım ve çıktığımız yolda emin adımlarla ilerleyelim. Şeyh Edebali diyorki,  - Çıktığın yolu iyi bil, azmindendönme. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. - Biz de insanı yaşatacağız ki devletyaşasın. Yapılan hizmetlerden dolayı sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızdabaşarılar diliyorum. Daha nice bayramlara sağlık, huzur ve mutluluk içerisindeCenab-ı Allah bizleri eriştirsin diyorum. Sizlere ailenizle, çocuklarınızla veişyerlerinizde huzurla, mutlulukla görmeyi arzu ediyorum. Malatya tarihinin en büyük yatırımlarını yapıyoruz. Altyapı,üstyapı, yol, yeşil alan hizmetleri bu tesadüf yapılan hizmetler değil.Sizlerle yaptığımız en güzel çalışma örnekleridir. Bu anlamda bütünpersonellerimi kutluyor, tebrik ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Nice bayramlara sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde Cenab-ı Allah bizleriulaştırsın. Ailenizle birlikte çocuklarınızla huzurlu ve mutlu bir yaşamdiliyorum” şeklinde konuştu.

 

Başkan Gürkan daha sonraBayramlaşma programına katılan bütün personellerle tek tek bayramlaştı.

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!