BAŞKAN GÜDER: “GENÇLERİMİZİN TALEPLERİ BİZLERİN YOL HARİTASINI ÇİZİYOR”

Orduzu Mahallesindeki gençlerin çay davetini geri çevirmeyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi’yi dar makastan kurtaracak kapının anahtarlarından birinin Orduzu olduğunu belirterek, “Orduzu ve gençlerimiz bizim için çok önemli. Gençlerimizin talepleri bizlerin yol haritasını çiziyor” dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, OrduzuMahallesindeki gençlerin çay davetini geri çevirmeyerek, onlarla bir arayageldi. AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem, Belediye BaşkanYardımcıları, Battalgazi Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarlarla birlikteKemal ve Musa Bozat’ın evine konuk olarak gençlerle ve mahalle sakinleri ileçay içen Başkan Güder, bölgenin gelişiminin önündeki engelleri bir birkaldırdıklarını vurguladı. Orduzu bölgesinin Battalgazi ilçesi için öneminedeğinen ve bölgeye yapılan yatırımlara dikkat çeken Başkan Güder, ilçeyi darmakastan kurtaracak kapının anahtarlarından birinin Orduzu olduğunu belirtti.
MUHTAR EKİN: “OSMANGÜDER BAŞKANIMIZ BAŞARILI İŞLERE İMZA ATIYOR”
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in kendileri hiçbirzaman yalnız bırakmadığını belirten Orduzu Mahalle Muhtarı Abuzer Ekin,“Battalgazi Belediye Başkanımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor.Başkanımız gerek yaşadığımız deprem sonrası ailelerin yanında olması gerekpandemi sürecinde gerekse de ilçeye yapılan yaptırımlarda başarılı işlere imzaatıyor. Bizim zor dönemlerimizde yanımızda oldu. Başarılı çalışmalarındandolayı başkanımıza mahalle ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bundan sonrakiçalışmalarında kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
İLÇE GENÇLİK KOLLARIBAŞKANI ERDEM: “GENÇLİK BU ÜLKENİN GELECEĞİDİR”
AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı HarunErdem, “Başkanımızın ile birlikte kıymetli gençlerimiz ve büyüklerimiz ile biraraya geldik. Davetleri için teşekkür ediyorum. Başkanımız gençlerimizinsorunlarını ve taleplerini dinledi. Kendisinden Allah razı olsun. Gençlik buülkenin geleceğidir. Başkanımızın her daim gençlerin yanında. Desteklerinigençlerden yani bizden hiçbir zaman esirgemiyor. Gençler için birçok yatırımıhayata geçiriyor. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklindekonuştu.
BAŞKAN GÜDER: “BİZLERHİZMET ETMEK İÇİN BU MAKAMLARDAYIZ”
Covid-19 salgını öncesi mahalle toplantılarını sürekliolarak gerçekleştirdiklerini hatırlatarak sözlerine başlayan BattalgaziBelediye Başkanı Osman Güder, “Malumunuz bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Bizlergeçmişte mahalle toplantılarımızı sık sık yapıyorduk ama pandemi nedeniyle biraraya gelemez olduk. Ziyaretlerimizi kısıtlamış olduk. İstişare bizim için herzaman çok önemli. Bizler milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmak içinbu buralardayız. Bizleri bu makamlara getiren vatandaşlarımızdır. Hizmet etmekiçin bu makamlardayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve talepleriniimkanlarımızın doğrultusunda dinledik. Bizler üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz,yapmaya da her zaman hazırız” ifadelerini kullandı.
“BATTALGAZİ’NİNGELİŞMESİ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”
Orduzu’ya bölgesinin önemine değinen ve bu bölgeye ciddiyatırımların yapıldığının altını çizen Başkan Güder, “Orduzu bizim için çokönemli. Gençlerimizin bizim için çok önemli. Gençlerimizin talepleri bizlerinyol haritasını çiziyor. Malumunuz ilçemiz dar bir makasa sıkışan konumda. Bumakasın açılması gerekiyor. Bu makası açacak kapının anahtarlarından bir taneside Orduzu’dur. 2020 yılında çok ciddi yatırımlar yapmayı planlarken Malatyaolarak ciddi bir deprem ile karşılaştık. En fazla etkilenen 4 ilçelerden birtanesi de Battalgazi’miz oldu. Deprem sürecinde gerek merkezi hükümet gerekseyere yönetimler olarak ciddi bir sınav verdik. Bu sınavdan da hamd olsunbaşarılı çıktık. Hemen akabinde bir pandemi tüm dünyayı sardı. Bu süreci deyine sevk ve idare ederken çok titiz davranmak zorundaydık. İlçemizindezenfeksiyon yapmadığımız yer kalmadı. 1 milyonun üzerinde vatandaşımıza maskedağıttık. Bu süreçte 40 bin ailemiz Hayır Çarşımızdan faydalandı.Vatandaşlarımıza gıda yardımız ve giyecek yardımı yaptık. Projelereharcayacağımız gücü mecburen bu alanlara harcadık. Fakat yatırımlarımızda dadur durak bilmedik. Birçok yatırımı ilçemizde hayata geçirdik ve geçiriyoruz.Orduzu’da bulunan Gelincik Tepesi’ne deprem konutlarının inşası için büyük çabaharcadık. Birçok yer önerildi ama biz kabul etmedik. Çok şükür GelincikTepesi’ne kazandırdığımız konutlarla hem vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamadıhem de o bölgeye bir alt merkez kazandırdık. Gelincik Tepesi’ne yapılankonutlarla bölgenin değeri arttı. Gençlik yatırımlarımız kapsamında eskibelediye binasının yerini Gençlik Merkezinin yapımı için temin ettik. Orayagüzel bir merkez kazandıracağız. Orduzu’nun alt yapısı ile alakalı MASKİ ilegörüşmeler yapmıştık. Haziran ayında ihalesi yapılacak ve buraların alt yapısıyenilenecek. Orduzu’yu hak ettiği değere ulaştırmak için canla başla çalışıyoruz.Öte yandan bu bölgede imar çalışması da yapıyoruz. Çalışmalarımız tamamlandı veşuanda askı sürecinde. 500 civarında itiraz var. Bu itirazları değerlendirerek,hak kaybı olan arkadaşlarımıza haklarını iade etme noktasında çalışmalarımızıdevam ettiriyoruz. 1-2 ay içerisinde itirazları bitmiş bir şekilde tekraraskıya çıkaracağız ve nihayetlendireceğiz. Emin olun gece gündüz ilçemize nelerkazandırabiliriz? bunun mücadelesi veriyoruz. Hizmet anlamında geride kalmışbölgeler birinci önceliğimiz oluyor. Battalgazi’mizin gelişiminin önündekiengelleri kaldırmak için gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.