Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67187.513$

BAŞKAN GÜDER’E BİR TEBRİK DE MİLLETVEKİLİ ÇAKIR’DAN


BAŞKAN GÜDER’E BİR TEBRİK DE MİLLETVEKİLİ ÇAKIR’DAN


AK PartiMalatya Milletvekili Ahmet Çakır, birçok Battalgazilinin hayalinigerçekleştirmek adına harekete geçen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’inkadim ilçe Battalgazi’yi geleceğe taşıyacak projelerinden bir tanesi olan‘Kırkgöz Sahil Parkı Proje’ alanında incelemelerde bulundu. Projeleri ileherkesimden büyük takdir toplayan Başkan Güder’e bir tebrik de MilletvekiliÇakır’dan geldi.

Battalgazi’ye kazandırdığı ve kazandıracağı projeler ilevizyon projelerin baş mimarı olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,Belediyecilik tecrübesi ile dikkat çeken AK Parti Malatya Milletvekili AhmetÇakır, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sezai Ertem, AK Parti Battalgazi İlçeBaşkanı Basri Kahveci, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcılarıile birlikte Karakaya Baraj Gölü’nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortayakoymasının yanı sıra yenilikçi ve doğa dostu anlayışı ile hayata geçirilen‘Kırkgöz Sahil Parkı Proje’ alanında incelemelerde bulunarak, bilgiler aldı.İlçenin turizm potansiyelinin geliştirilmesi ve aynı zamanda tanıtımına katkısağlayacak olan dev projenin Malatya’ya büyük kazanımlar sağlayacağına dadikkat çeken Milletvekili Çakır, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadimilçede hayata geçirilen vizyonel projeler için Başkan Güder’i tebrik etti. 75bin metrekarelik alan üzerinde 30 milyon lira bütçe ile inşa edilen KırkgözSahil Parkı Projesine ise ayrı bir parantez açan Milletvekili Çakır,Malatya’nın baraj kıyılarından yeteri kadar yararlanamadığını ve Malatya içinçok büyük bir adım atıldığını vurguladı.

İLÇEBAŞKANI KAHVECİ: “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Güzel bir projenin daha Battalgazi’de hayata geçirildiğiniaktaran AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Malatya’ya nefesaldıracak Kırkgöz Sahil Parkı Projesi alanındayız. Allah’a hamd olsunMalatyalıları baraj ile buluşturan ilk proje Battalgazi’de hayata geçiriliyor.Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte projeyi yerindeinceliyoruz. Bu güzel projeyi hayata geçiren Battalgazi Belediye BaşkanımızOsman Güder’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞKANGÜDER: “İLÇEMİZİN KADERİ HER GEÇEN GÜN DEĞİŞİYOR”

İlçenin kaderini değiştiren çalışmalara imza attıklarınadikkat çeken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bugün eskimeyen BelediyeBaşkanımız şuan ise Milletvekilimiz Ahmet Çakır ile ilçemizdeki yatırımlarıinceliyoruz. Şuanda da yıllardır özlenen Malatya’mızı baraj ile buluşturduğumuzproje alanında inceleme yapıyoruz. İnsanlarımızın barajla buluşması noktasındaözlemi vardı ve bizlerde Battalgazi Belediyesi olarak bu özleme son veriyoruz.2022 yılının başında buradaki çalışmalarımızın startını verdik. BattalgaziBelediyemizin tüm imkanlarını seferber ederek 75 bin metrekarelik alandaçalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımıza mesai mefhumu gözetmeden devamediyoruz. Malatya’mız ve Battalgazi’miz için çok önemli bir proje. İlçemizinkaderini değiştirecek çalışmalara imza atıyoruz. Battalgazimiz gelişimi içintaşın altına elimizi değil, gövdemizi koyduk. Biz bu yola hizmet aşkıylaçıktık, hizmetlerimizle dolu dizgin olarak ilerliyoruz. Kırkgöz Sahil Parkıprojesi ile buradaki çalışmalar sınırlı kalmıyor. Malatya BüyükşehirBelediyemiz ile birlikte sahil şerit yolumuzu açıyoruz. 7 kilometrelik kısmıtamamlandı. İnsanlarımız artık il dışına gitmeyecek, buraya gelecekler. BizimBattalgazi’ye hizmet ve yatırım sözümüz var. Bu sözü yerine getirmek adına ekibimizile birlikte gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİÇAKIR: “MALATYA İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ADIM ATILDI”

Vizyon projeleri hayata geçiren Battalgazi Belediye BaşkanıOsman Güder’i tebrik eden AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “BugünBattalgazi Belediye Başkanımızın ilçedeki çalışmalarını yerinde inceliyoruz.Gerçekten sahada çok önemli çalışmalar yapılıyor. Malumunuz olduğu üzereMalatya’mızda bir barajımız var. Malatya’mız hiçbir zaman barajla buluşmayıistediğimiz düzeyde yapamadı. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, yoğungayretleri ve çabalarıyla buna öncülük yaparak, Malatyalıları baraj ilebuluşturuyor. Bu Malatya için çok büyük bir adım. Barajın eşsiz güzelliği ilebirlikte insanların buraya gelerek gezebileceği, piknik yapabileceği,dinlenebileceği, seyir alanları ve teraslarının doğa harikası bir projeninyapımı aralıksız devam ediyor. Başkanımızı canı gönülden tebrik ediyorum.Takdire şayan projeleri ile Battalgazi’nin çehresini değiştiriyor.Battalgazi’miz her geçen gün daha da gelişiyor ve güzelleşiyor. Bununda sebebibaşkanımızın bölgeyi ve sorunları çok iyi biliyor olmasından geliyor.Battalgazi’yi geleceğe hazırlama noktasında ciddi yatırımları ve projelerihayata geçiren Osman Güder başkanımızın emeklerine sağlık” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!