2024 ak parti
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2441.9
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63998.57$

BAŞKAN ÇINAR, YEŞİLYURT BELEDİYESPOR FUTBOL OKULUNU ZİYARET ETTİ


BAŞKAN ÇINAR, YEŞİLYURT BELEDİYESPOR FUTBOL OKULUNU ZİYARET ETTİ


“GençYetenekleri Hayallerine Hazırlıyoruz”

Yeşilyurt Belediyespor Futbol Okulu öğrencileriniantrenmanda ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Geleceğinyeteneklerini hayalleriyle buluşturmak için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğübünyesinde antrenmanlarına devam eden futbol okulu öğrencilerine moralziyaretinde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, genelhedeflerinin; çocuklara erken yaşlarda spor ruhu aşılamak, onların ahlaklı,karakterli, düzgün ve sporun temel mantığına sahip olarak büyümelerine destekvermek olduğunu söyledi.

Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sportif vekültürel faaliyetlere ağırlık verdiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye BaşkanıMehmet Çınar, “ Mollakasım mahallemizde baştan aşağıya yeniden dizayn ederek modernfutbol sahası hüviyetine kavuşan doğal yüzeyli çim sahamızda teorik ve pratikfutbol eğitimlerinden geçen geleceğin yetenekleriyle bir araya geldik. Gençlikve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde başlatılan ve 12 ay boyunca devam edenokulumuzda başarılı oyuncuları çıkartıp, kent ve ülke futboluna kazandırmayıhedefliyoruz.Okulumuza kayıtlı 125 genç futbolcumuza alanında deneyimli altyapı antrenörlerimiz gözetiminde futbolun temel teknikleri öğretiliyor.İlçemizin farklı bölgelerine kazandırdığımız halı sahalarımızın yanı sıraburadaki nezih ve güvenli ortamlarda eğitim alan genç yeteneklerimizin azmi veisteği bizleri mutlu ediyor. Sportif etkinliklerimiz ve bu tür okullarımızıntemel gayesi, sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sunmak, yetenekliçocukları yetiştirip, lisanslandırmak ve hayallerini süsleyen geleceğehazırlamaktır. Sporu bir yaşam biçimi olarak hayatımızın merkezineyerleştirmeliyiz.  Spor bize dayanışma,güven, strateji, disiplin ve planlama gibi önemli unsurları öğretir. Bizlerdeçocuklarımızı her türlü kötü alışkanlardan uzak tutup spor yapmaya, kitapokumaya ve kendilerine en güzel şekilde geliştirmelerine teşvik ediyoruz. Çocuklarımızbir yandan derslerine çalışırken diğer taraftan hem fiziksel hem de zihinselgelişimlerini bu tür aktivitelerle daha güçlü hale getiriyorlar.” dedi.

Gençlik ve Spor Yılı olarak ilan ettikleri 2021 yılıiçerisindeki hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirten Başkan Çınar,“ Futbol, basketbol, güreş, salon sporları, voleybol ve masa tenisietkinliklerimizi artırıp, çocuklarımızın hangi alanda yeteneklerinigeliştirmeye ihtiyacı varsa o yöndeki faaliyetlerimizin sayısını hızlaartırmaktayız. 06-14 yaş grubuna yönelik yedi farklı branşta açacağımız YazSpor Okulumuzun kayıtlarına ise başladık. Okulumuza kayıt yaptırmak isteyenlerBelediyemize başvurularını yapabilirler. Çocuklarımız kendisine yakınhissettiği, sevdiği ve yapmak istediği branşı seçebilir ve bizlerde en güzelşartlarda bu eğitimlerimizi ulaştırmış olacağız. İlçemizin değişik noktalarınakazandırdığımız semt sahalarımızla, yaz spor okulumuzla, farklı branştakikurslarımızla çocuklarımızın eğitim ve spor hayatına yeni güzellikler katmayadevam ediyoruz.” dedi.

Çocuklarını futbol okuluna getiren veliler ise, sportifhizmetlerinden dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sundular.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!