BAŞKAN ÇINAR ‘SPORUN VE GENÇLİĞİN YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEKİ YERİ’ SÖYLEŞİSİNDE GENÇLERLE BULUŞTU

“Gençlik ve Spor Yatırımlarında Büyük Mesafeler Aldık”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gündüzbey KampAlanında düzenlenen ‘Sporun ve Gençliğin Yeşilyurt Belediyesindeki Yeri’söyleşisinde gençlerle bir araya gelip, gençlere yönelik bakış açıları,projeleri ve hedefleri üzerine detaylı bilgiler paylaştı.
Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğütarafından düzenlenen organizasyonda gençlerin tüm sorularına içtenlikle yanıtveren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, gençlere kapılarının vegönüllerinin her zaman açık olduğunu söyledi.
Çocukların ve gençlerin kişisel gelişimine yönelik önemliyatırımlarda bulunduklarını ifade eden Başkan Çınar, “Gençlerimizinsosyalleşmesini sağlamak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmekamacıyla ilçemizde sosyal, kültürel, sanatsal, eğitim ve spor yönünden önemliyatırımlarda bulunuyoruz. Ülkemizin, kentimizin ve ilçemizin geleceği gençlerdir.Sizlerintaleplerini her zaman önem veren, bu taleplere göre hizmet ağını her geçen güngenişleten yerel bir yönetim olarak, gençlik ve spor yatırımlarında kısa süredebüyük mesafeler aldık. Gençlerimizin önerileri, tespitleri ve düşüncelerihizmetlerimizin daha kalıcı olmasını sağlıyor. Amacımız gençlerimize daha güzelbir gelecek hazırlamaktır. Toplum ve insan hayatını ciddi seviyede etkileyenpandemi döneminde alınan tam kapanma ve kısıtlamalar döneminde gençlerimizindaha fazla sosyalleşmeleri için 2021 yılını gençlik ve spor yılı olarak ilanedip, farklı aktivitelerle gündelik hayatı hareketlendirmeye çalışıyoruz.Gençlerimizin kişisel gelişimlerine destek olmak, sağlıklı ve dinamik birhayata sahip olmalarını önemsiyoruz. “ diye konuştu.
Millet Kıraathaneleri, Spor Kompleksleri, Gençlik ve KültürMerkezleriyle gençlerin gelişim dönemlerine katkı sunmaya devam ettikleriniifade eden Başkan Çınar, “ Geleceğimizi inşa edecek olan gençlerimizin heralanda gelişmeleri ve kendilerine geliştirmeleri için imkanlarımızı seferberettik. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle şu anda ilçemizin 30 farklınoktasında futboldan basketbola, voleyboldan yüzmeye, basketboldan yüzmeye,bocceden masa tenisine, tekvandodan jimnastiğe kadar sporun bütün branşlarındakifaaliyetlerin ferah, temiz ve düzenli alanlarda yapılması için modern sporyatırımlarını ilçemize kazandırıyoruz. Bu yıl bütçemizin önemli bir kısmınıgençlerimize ayırdık. Gençlere ve spora yönelik yatırımlarımızı tek bir alanlasınırlandırmayarak bütün mahallelerimizi eğitim ve spor yatırımlarıylabuluşturuyoruz. Kentimizde ve ilçemizde yetenekli çok sayıda gencimizinolduğunu biliyoruz, bu güçlü potansiyeli hareketlendirmek içinde alt yapıyaciddi önem veriyoruz. Gençlerimize yönelik eğitim, kültür ve spor yatırımlarımızınsayısını çoğaltmak içinde çok yoğun çalışıyoruz. Eğitim merkezlerimizdegençlerimizin eğitim hayatlarını zenginleştirmek, bilgi ve becerileriniartırmak, okul ve meslek hayatlarına yönelik rehberlik edecek şekildefaaliyetlerde bulunuyoruz. Yeşilyurt’umuz, gençlik ve spor yatırımlarında ülkeçapında bilinen ve tanınan yerel bir ilçe konumuna ulaşmıştır.Gençlerimizinyatırım alanlarımıza gösterdiği ilgi bizi yeni yatırımlara teşvik etmektedir.Tüm yatırımlarımız sizin iyi yetişmeniz, kendinizi geliştirmeniz ve güzel birhayata sahip olmanız içindir. Gençlerimizin gelişimlerine yönelik her türlüetkinliği ve yatırımı yapıyoruz, sizlerin önerileriyle de yeni yatırımlarıhayata geçirecek güce ve imkana sahibiz.Sizlerle birlikte Yeşilyurt’umuzuyönetmeye devam edeceğiz. Gençlerimizi seviyoruz, sahip çıkıyoruz, ne kadaryatırım yaparsak o kadar da mutlu oluyoruz. Dinamik, güçlü ve her alanda üretenbir hizmet felsefesiyle çalışıp, sizlerin her daim yanınızda yer almaya devamedeceğiz. Sizlerden beklentimiz ise çok çalışmanız, okumanız, spor, sanat vekültürün bir alanıyla mutlaka ilgilenmenizdir. Bizim tek hedefimiz,gençlerimizin her alanda kendilerini geliştirmeleri, spor yapmaları, sanatla,kültürle uğraşmaları ve güzel bir meslek sahibi olup, ülkesine ve milletinefaydalı bireyler olmalarını sağlamaktır. İyi bir eğitim ve spor kültürüyleyetişen gençlerimizin sadece ülkesi için değil dünya için de güzel şeylerüreteceklerine inanıyoruz. Hayata geçen yatırımlarımızın ve projelerimizinmeyvelerini ilerleyen zamanlarda mutlaka toplayacağız. Çünkü biz sizleringözlerinizdeki parıltıyı görüyoruz, kapılarımız ve gönül dünyamız her zamansize açıktır. ” dedi.
Söyleşinin yapıldığı Gündüzbey’deki kamp alanını doğasporlarının yapılabileceği bir gençlik merkezine dönüştürmek için bölgedekiyatırımların devam ettiğini hatırlatan Başkan Çınar, samimi bir ortamda geçensöyleşide gençlerin sorularına yanıt verip, talep ve önerilerini dinledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.