BAŞKAN ÇINAR, MESCİD-İ TAKVA CAMİNDE KANDİL SİMİDİ, LOKUM VE GÜL SUYU DAĞITTI

“Kandiller; Birlik Ve Beraberliğin En Güzel Yaşandığı Müstesna Zaman Dilimleridir”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, mübarek üç aylarınbaşlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla Mescid-i Takva Camii’nde okunanMevlid-i Şerif programına katılan vatandaşlara kandil simidi, gül suyu ve lokumikram etti.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberindeYeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ve AKParti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ile birlikte Mescid-i Takva Camii’nde okunan Mevlid-iŞerif programına katıldı.
Kılınan teravih namazı sonrasında okunan Mevlid-i Şerifprogramına katılan vatandaşlara kandil simidi, gül suyu ve lokum ikram edenYeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kandillerin sevgi, hoşgörü, birlik veberaberliğin en güzel yaşandığı, müstesna zaman dilimleri olduğunu söyledi.
İslam Âlemi ve Müslümanların Üç Aylarını ve Regaip Kandilinitebrik ederek kutlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kandildolayısıyla Mescid-i Takva Camii’nde okunan Mevlid-i Şerif programına katılarakkıymetli hemşehrilerimizle birlikte namaz kılmanın ve dua etmenin mutluluğunuyaşadık. Öncelikle tüm İslam Âlemi ve Müslüman kardeşlerimizin üç aylarını vekandillerini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bu mübarek gecededevletimizin bekası için, milletimizin birlik ve beraberliği için, vatanımızınher türlü tehlike ve afetlerden korunması ve bütün insanlığın huzuru,mutluluğu, barışı için ibadetlerimizi yaptık. Cenab-ı Allah dualarımızı kabulbuyursun inşallah. Üç aylar; dini duygu ve heyecanın yoğun bir şekildeyaşandığı manevi bir mevsimdir. İnsanların birbirlerine karşı daha hoşgörülü vesaygılı davrandığı bu ayların; toplumsal huzur, barış ve kardeşlik duygularınıdaha da pekiştireceğine inanıyorum.Yüce Mevlam, dünyamızı kasıp kavurankoronavirüs illetinden bir an önce kurtulmayı bu güzel gecelerin hürmetinehepimize nasip etsin. Virüs salgınında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızaAllah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum. Tedavileri evlerinde yada hastanelerde devam eden tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.Vatanımızın bekası için şehadet şerbeti içen tüm kahraman şehirlerimizinmekanları cennet olsun, milletimize ve kıymetli aile mensuplarına sabırlardiliyorum. Bu gece vesilesi ile edilen duaların, yapılan ibadetlerin kabulolması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın Regaib Kandilini kutlar; huzur, barışve hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan dilerim.” şeklinde konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.